Uinti ja triathlon: uinnin tehostamisleirit Piispalassa

Tie kehittymiseen vaatii harjoittelua, lepoa ja oikeanlaisen ravinnon. Kaikki tämä löytyy Piispalasta saman katon alta. Voit keskittyä täysipainotteisesti harjoitteluun erinomaisissa olosuhteissa, niin lajiharjoittelun kuin oheisharjoittelunkin osalta.

Uinnin lajiharjoitteluun Piispalassa on neljä 25 metrin rataa. Virallinen rataleveys 2,5 metriä mahdollistaa sujuvan harjoittelun ryhmäkäytössä. Hallimme vedenlaatua on erinomainen ja kiitelty harrastajien parissa. Varaa, tule ja koe olosuhteemme hyvässä seurassa!

Käyttämällä palveluitamme tuet suomalaista nuorisotyötä!
Tehdään yhdessä hyvää!

Kaikki palvelumme tukevat tavoitteita

Tavoitteellista harjoittelua tukevat liikuntatilat, maukas ja terveellinen ruoka, monipuoliset majoitustilat sekä ystävällinen palvelu tarjoavat loistavat lähtökohdat harjoitteluun! Arvoihimme kuuluvat yhdenvertaisuus, elämän ja ympäristön kunnioittaminen sekä yhteisöllisyys. Olemme Green Key –sertifioitu kestävän matkailun kohde. Se tarkoittaa, että olemme sitoutuneet ympäristövastuullisiin toimintatapoihin kaikessa toiminnassamme.

Leirihinnat

Leirit viikolla ma-pe
Lapset (6v.–16v.): 66€/vrk/hlö/2-4hh
Aikuiset: 71 €/vrk/hlö/2-4hh

Viikonloppuina pe-su
Lapset (6v.–16v.): 71€/vrk/hlö/2-4hh
Aikuiset: 76€/vrk/hlö/2-4hh

Leirihinta sisältää majoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas ja päivällinen), uimahallin ratavuorot 2 x 1,5 h/vrk sekä kuntosalin käytön leirin aikana veloituksetta. Uimahallin lisävuorot 110 € /h. Huom! Saunat eivät ole päällä jokaisen harjoituksen yhteydessä, kuitenkin vähintään kerran päivässä.

Lisätiedot ja varaukset:

Jarmo Kulmala
Myyntipäällikkö
jarmo.kulmala@piispala.fi
p. 0207 694 303