Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Lomia, liikuntaa ja hyvinvointia

Senioreille tarjoamamme toiminnan tavoitteena on tukea yhteisöllisyyttä ja myönteistä elämänasennetta, sekä vahvistaa terveyttä edistäviä elämäntapoja.

Tarjoamme palveluita monipuolisesti sekä liikunnan ja hyvinvoinnin että kädentaitojen ja luovuuden menetelmillä. Tarjoamme viikoittain ohjattua päiväkuntoutusmuotoista toimintaa, joka sisältää monipuolista liikuntaa, hauskanpitoa sekä terveellistä ruokaa. Teemalomalle tai hyvinvointilomalle voit tulla luoksemme ympäri vuoden, ota ystävät tai lapsenlapset mukaan ja teet lomastasi vielä ikimuistoisemman! Lomillamme majoitut kahden hengen huoneissa, ja loman hintaan sisältyy aina sekä täysihoitoruokailut että mahdollisuus käyttää liikunta- ja kuntosalejamme maksutta.

Olemme innostava kohtaamispaikka, jossa yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen mahdollistuu. Haluamme tuoda yhteen perheet ja ystävät, ja mahdollistaa yksinäisellekin kohtaamisia ja merkityksellistä tekemistä. Luonamme olet hyvän elämän jäljillä.

 

Tehotiistai ja tehotorstai

Ikä on vain numero, joissain tapauksissa isokin – mutta sen ei tarvitse olla este eikä hidaste. Tehotiistai-päiväkuntoutuksemme on liikuttanut ja virkistänyt ikääntyviä jo yli kymmenen vuoden ajan, ja nyt järjestämme päiväkuntoutusta kahdesti viikossa. Täyden palvelun päivä sisältää kaikkea sitä, mitä tarvitaan hyvän elämän ja hyvinvoinnin ylläpitoon.

Tehotiistain ja tehotorstaina päiväohjelmaan kuuluu vaihtelevasti keilaamista, vesijumppaa, ohjattua liikuntaa sekä ajattelua virkistäviä tehtäviä. Hauskanpito on myös tärkeässä roolissa, päivän tavoite ei siis ole suorittaa vaan nauttia seurasta ja mielekkäästä toiminnasta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu myös hyvästä ruoasta, joten päivä sisältää lounaan maukkaasta noutopöydästämme.

Päivä täynnä elämää!

Katso aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Hyvinvointilomat

Senioreille ja eläkeläisille järjestämme syksyisin ja keväisin hyvinvointilomia, joissa täysihoidon ja viihtyisän majoituksen lisäksi tarjolla on runsaasti ohjattua ja omatoimista tekemistä. Hyvinvointilomien tavoitteena on tukea yhteisöllisyyttä ja myönteistä elämänasennetta, sekä vahvistaa terveyttä edistäviä elämäntapoja.

Hyvinvointilomalta virkistystä ja lepoa

Hyvinvointilomien ohjelmassa on terveyttä edistävää liikuntaa, kuten vesijumppaa, toiminnallista kuntosaliharjoittelua ja keilaamista. Vastapainona liikunnalle ohjelmaan sisältyy myös rentoutus- tai venyttelytuokioita sekä luonnossa liikkumista. Hyvinvointilomalla voit virkistää myös luovuutta esimerkiksi kädentaitojen parissa. Loman tärkeä anti on myös yhteisöllisyys, jota ryhmän kanssa pääset kokemaan.

Lomatiedustelut ja -varaukset vastaanotostamme,
soita 0207 694 300.

Uusia ystäviä, vertaistukea sekä mieleenpainuvia hetkiä Piispalassa!

Tuetut lomat

Teemme yhteistyötä suomalaisten lomajärjestöjen kanssa ja mahdollistamme lomia myös henkilöille, joilla tilaisuutta lomaan ei olisi. Lomatoimintamme tavoitteena on vahvistaa osallisuutta sekä henkilökohtaisia tai perheensisäisiä voimavaroja ja tarjota mahdollisuus samanlaisessa elämäntilanteessa olevien vertaisten tapaamiselle.

Tuetun loman hakeminen

Tuettua lomaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Lomat myönnetään taloudellisin, sosiaalisen ja terveydellisin perustein ja hakemukset tehdään suoraan kullekin lomajärjestölle. Luonamme Piispalassa järjestetään lomia niin aikuisille, perheille kuin eläkeläisillekin ja kaikkina vuodenaikoina. Hakuaikojen määräajat löytyvät lomajärjestöjen kotisivuilta.

Lomalle hakeminen tapahtuu lomajärjestön kotisivuilta sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulla on loman hakemiseen liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä suoraan lomajärjestöösi.

Tuettu loma Piispalassa on yhteistä aikaa

Työikäisille ja eläkeläisille suunnatuilla tuetuilla lomilla tavoitteena on sosiaalisten suhteiden ja osallisuuden vahvistuminen sekä vertaistuen myötä voimaantuminen. Majoitamme lomalaiset kahden hengen huoneissa ja loma sisältään täysihoidon. Lomaan sisältyy monipuolista ohjattua toimintaa niin liikunnasta kädentaitoihin ja hyvinvointityöpajoihin. Meillä luodut ystävyyssuhteet jatkuvat vielä loman jälkeenkin.

Tule tuetulle lomalle Piispalaan