Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Tekemistä kaikenikäisille

Tarjoamme ohjelmallisia perhelomia sekä omatoimilomia kaiken ikäisille ja kaikkina vuodenaikoina. Meillä perheen pienimmätkään eivät pitkästy ja mummoilla ja vaareilla on
muutakin tekemistä kuin lastenhoito. Piispalassa loma on aina loma jokaiselle.

Piispalaan kaikkina vuodenaikoina

Allasosasto, keila- ja liikuntahallit, jäähalli, kiipeilyseinä ja kuntosalit tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Lasten ykkössuosikit ovat temppurata, stunt- ja alaköysirata sekä Pieneläinkoti Pihkan eläinystävien kanssa touhuilu. Talvisin valaistut ladut ja vauhdikas pulkkamäki tuo talven riemut koko perheen ulottuville. Kesäisin kaunis luontoympäristömme kutsuu pelaamaan frisbeegolfia, etsimään geokätköjä ja nauttimaan luonnosta verkkaisesti tutkien tai vauhdilla edeten. Upea lapsiystävällinen ranta-alueemme on kesäisin viihtyisä ajanviettopaikka kaikenikäisille.

Ohjelmallinen koko perheen loma

Meillä mahdollistuu liikunnallinen ja aktiivinen loma sekä tilaisuus lepoon ja palautumiseen. Lomaohjelmamme sisältää päivittäin koko perheen yhteistä ohjelmaa sekä lapsille ja aikuisille erikseen omaa ohjelmaa.

Parasta on hymy ja liikunnasta punaiset posket

Perhelomalle Piispalaan – lomahinnat

Lomailua omaan tahtiin

Omatoimista lomaa voit viettää luonamme ympäri vuoden loistavien liikunta- ja hyvinvointipalvelujen äärelle. Hiihdä, patikoi, treenaa kuntosalilla, ui, pelaile ja nauti noutopöydän herkullisista antimista juuri niin kuin sinulle sopii. Omatoimisen loman hinta on maltillinen mutta mahdollistaa runsaasti toimintaa ja aktiviteetteja luonamme.

Omatoimilomalle Piispalaan