Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Piispalassa on Suomen suosituimmat leirikoulut

Piispala tarjoaa vuoden ympäri erinomaiset puitteet leirikoulun järjestämiselle, sillä luonnonläheinen sijainti ja monipuoliset liikunta- ja toimintatilat mahdollistavat jopa yli 50 erilaista harraste- ja ohjelmavaihtoehtoa ikimuistoisen leirikoulun järjestämiseksi. Leirikoulujemme tärkeimpänä tavoitteena on edistää luokan yhteishenkeä ja ohjelmassamme korostuu siksi osallisuus, terveet elämäntavat sekä vastuullisuus omasta itsestä, toisista ja lähiympäristöstä. Täyden palvelun leirikoulumme tavoittavat vuosittain noin 250 eri luokkaa ja yli 5000 oppilasta. Meillä viihdytte varmasti!

Leirikoulu tuo yhteishenkeä koulutyöhön – ”Olin erittäin tyytyväinen, että leirikoulun keskiössä oli ryhmässä toimiminen!” -opettaja

 

Täyden palvelun leirikoulu

Piispalan leirikoulut toteutetaan täyden palvelun periaatteella. Leireihimme sisältyy aina ohjaus, täysihoito ja majoituspalvelut. Leirikouluvaihtoehdot ovat:

  • Yön yli leirikoulu
  • Päiväleirikoulu
  • Teemaleirikoulut

Leirikouluhinnaston löydät täältä.

Leirikouluohjelmaa kädentaidoista seikkailuun

Piispala tarjoaa leirikouluille ja leireille yli 50 erilaista ohjelmaa. Ohjelmavalikoimasta löytyy liikunta-, kädentaito-, luonto- ja seikkailuohjelmia. Leirikouluilla ohjelmat sisältyvät aina hintaan materiaali- tai mahdollisia tilamaksuja lukuun ottamatta. Leirikoulut voivat myös varata ratsastuksen ja karting-ajon (kevät ja alkusyksy) leirikouluohjelmiinsa erillishinnasta. Nämä palvelut toteutetaan Piispalan alueen ulkopuolella yhteistyökumppanien tuottamana.

Tutustu tästä ohjelmiin

Onnistunut leirikoulu suunnitellaan aina yhdessä oppilaita osallistaen. Ota oma luokkasi mukaan suunnitteluun!

Voit tutustua ohjelmiin paremmin aktiviteetit-osiosta  ja valmiisiin leirikouluohjelmiin tästä.

Piispalan leirikoulut ovat täynnä kokemuksia ja elämyksiä!

 

Tarjouspyyntö ja varaaminen helposti yhdessä järjestelmässä

Pyydä leirikoulutarjous Piispalan sähköisen järjestelmän (VirPi-palvelu) kautta. Tarjouspyyntöä tehdessäsi on hyvä tietää leirikoulun toivottu ajankohta ja ryhmän koko.

Järjestelmään voit syöttää myös alustavia ohjelmatoiveita, joita voit vielä myöhemmin vapaasti vaihtaa. Järjestelmän hintalaskuri kertoo leirikoulun tarkan hinnan senhetkisillä tiedoilla (henkilömäärä, ohjelmavalinnat). Sinun kannattaa tulostaa hintatarjous itsellesi. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ja ilmoitamme vapaana olevat leirikouluajat. Huomioithan, että tarjouspyyntö ei ole vielä varsinainen leirikouluvaraus.

Kun leirikoulu Piispalassa on varmistunut, saat kutsun VirPi-palveluun luokan omalle leirikoulusivustolle. Kutsussa hyödynnetään tarjouspyyntövaiheessa annettuja tietoja. Sivustolta löydät muun muassa tärkeää yleistietoa leirikoulusta ja Piispalasta sekä majoitusinfoa. Rakennamme yhdessä VirPissä myös leirikoulunne ohjelman ohjelmatoiveidenne mukaisesti. Verkkopalvelu helpottaa luokkanne leirikouluun valmistautumista ja tukee osallisuutta leirikoulun suunnittelussa.

Kaikki tarvittava leirikoulutieto viestiketjuineen löytyy helposti luokan omalta sivulta. Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille

 

Jätä leirikoulun tarjouspyyntö täältä

Tästä pääset VirPi-palveluun

Leirikouluhinnasto