Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

“Elämäni parhaat kolme koulupäivää!”

Meille voit tulla mihin vuodenaikaan vain, sillä luonnonläheinen sijainti ja monipuoliset liikunta- ja toimintatilat mahdollistavat jopa yli 50 erilaista harraste- ja ohjelmavaihtoehtoa ikimuistoisen leirikoulun järjestämiseksi. Leirikoulujemme tärkeimpänä tavoitteena on edistää luokan yhteishenkeä ja ohjelmassamme korostuu siksi osallisuus, terveet elämäntavat sekä vastuullisuus omasta itsestä, toisista ja lähiympäristöstä.

 ”Olin erittäin tyytyväinen, että leirikoulun keskiössä oli ryhmässä toimiminen!” -opettaja

 

Täyden palvelun leirikoulu

Leirikouluissamme palveluun sisältyy aina ohjaus, täysihoito ja majoituspalvelut. Meille on mahdollista tulla yön yli -leirikouluun tai päiväleirikouluun. Leirikoulumme ovat yleisimmin kolmen vuorokauden mittaisia.

Jätä leirikoulun tarjouspyyntö täältä

Leirikouluhinnasto

 

Neljä nuorta seisoo lumisella järvellä heittämässä lumihiutaleita, kädet ojennettuina, auringonlasku taustalla

Leirikouluohjelmaa kädentaidoista seikkailuun

Ohjelmavalikoimastamme löytyy liikunta-, kädentaito-, luonto- ja seikkailuohjelmia. Leirikouluilla ohjelmat sisältyvät aina leirin hintaan materiaali- tai mahdollisia tilamaksuja lukuun ottamatta.

Tutustu tästä ohjelmiin

Onnistunut leirikoulu suunnitellaan aina yhdessä oppilaita osallistaen. Ota oma luokkasi mukaan suunnitteluun!

Voit tutustua ohjelmiin paremmin aktiviteetit-osiosta  ja valmiisiin leirikouluohjelmiin tästä.

“Oli turvallinen olo ja hauskaa!”

Tarjouspyyntö ja varaaminen helposti yhdessä järjestelmässä

Pyydä leirikoulutarjous  VirPi-palvelun kautta. Tarjouspyyntöä tehdessäsi on hyvä tietää leirikoulun toivottu ajankohta ja ryhmän koko.

Tarjousvaiheessa voit jo valita ohjelmatoiveita, joita voit vielä myöhemmin vapaasti vaihtaa. Hintalaskuri kertoo leirikoulun tarkan hinnan senhetkisillä tiedoilla (henkilömäärä, ohjelmavalinnat). Sinun kannattaa tulostaa hintatarjous itsellesi. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ja ilmoitamme vapaana olevat leirikouluajat. Huomioithan, että tarjouspyyntö ei ole vielä varsinainen leirikouluvaraus.

Kun leirikoulu Piispalassa on varmistunut, saat kutsun VirPi-palveluun luokan omalle leirikoulusivustolle. Kutsussa hyödynnetään tarjouspyyntövaiheessa annettuja tietoja. Sivustolta löydät muun muassa tärkeää yleistietoa leirikoulusta ja Piispalasta sekä majoitusinfoa. Rakennamme yhdessä VirPissä myös leirikoulunne ohjelman ohjelmatoiveidenne mukaisesti.

Kaikki tarvittava leirikoulutieto viestiketjuineen löytyy helposti luokan omalta sivulta. Tarvitsetko lisätietoja? Soita meille

 

Jätä leirikoulun tarjouspyyntö täältä

Tästä pääset VirPi-palveluun

Leirikouluhinnasto