Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Piispantuvan ruokala ja kahvio

Ravintolapalvelumme toimivat joustavasti ja asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Päivittäiset ateriat aamiaisesta iltapalaan tarjoamme Piispantuvan ruokalassamme, ja tarvittaessa järjestämme aterian asiakkaan toivomaan tilaan muuallakin Piispalassa. Ruokapalveluihimme kuuluvat myös juhlavammat, valmiit menut tarjoiltuna esimerkiksi tunnelmalliselle Kalastajatorpalle. Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa ja kotimaisia tuotteita, ja tarjoamamme ruoka on kotiruokatyyppistä ja perinteistä ruokaa runsaiden kasvisten kera tarjottuna.

Piispalan ruokapalveluihin kuuluvat Piispantuvan ruokala sekä vastaanoton kahvio. Piispantuvan ruokalaamme mahtuu kerralla noin 150 ruokailijaa, ja ateriat tarjotaan noutopöytälinjastolta. Piispantuvan ruokala on tarvittaessa hyvinkin tunnelmallinen ruokailutila vanhoine hirsiseinineen ja takkoineen. Meille ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot onnistuvat lähes poikkeuksetta, ja kasvisruokaa on lounaillamme aina tarjolla. PiiSpan vastaanoton kahviomme palvelee aukioloaikojemme mukaan, ja sieltä voit löytää pientä välipalaa sekä täyttävämpiäkin välipalavaihtoehtoja tuoreen kahvin kanssa nautittavaksi.

Piispalan hyvän elämän yhtenä kulmakivenä on terveelliset, maistuvat ja säännölliset ateriat. Tarjoamme ilolla ja ylpeydellä ravitsevaa ruokaa, joka tukee asiakkaidemme hyvinvointia ja antaa hyvää energiaa jokaiseen päivään.

Lataa Piispantuvan ruokalan Oiva-raportti tästä

 

Piispantuvasta maistuvat ateriat

Piispantuvan ruokala on Piispalan alueen vanhin rakennus, sillä se on aikanaan toiminut kansakouluna alueen lapsille. Nykyisin tämä tunnelmallinen, hirsiseinäinen rakennus palvelee päivittäin asiakkaitamme ruokalarakennuksena. Tarjoamme aamiaisen, lounaan, välipalan, päivällisen sekä iltapalan Piispantuvan ruokalassamme, mutta ryhmän toiveiden mukaan mikä vain näistä aterioista voidaan tarjota jossain muussa tilassa – tai vaikka luontoympäristössä retken yhteydessä.

Kotimaisuus ja kotoisuus valtteina

Piispantuvan ruokalassamme hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa ja kotimaisia tuotteita raaka-aineissa. Tarjoamamme ruoka on kotiruokatyyppistä ja perinteistä ruokaa runsaiden kasvisten kera tarjottuna. Erikoisruokavaliot pystymme huomioimaan hyvin, kunhan saamme ennakkoon tiedon erityisruokavalioista. Tarjoamamme ruoka on aina laktoositonta.

Torpan menu juhlavaan hetkeen

Tilauksesta järjestämme ryhmälle tunnelmallisen aterian yksityistilaisuutena Torpallamme, takkatuvalla tai muussa asiakkaan toivomassa tilassa. Yksityistilaisuuden yhteydessä asiakkaalla on mahdollisuus tarjota omia alkoholijuomia, Piispalalla ei anniskeluoikeuksia ole. Voit kysyä tilausmenuistamme myös Piispantuvan ruokalaan, varaustilanteestamme riippuen pystymme järjestämään juhlavamman yksityistilaisuuden myös ruokalassamme.

Ruokaa ajatuksella

Piispalalle on tärkeää, että aterioillamme syntyy mahdollisimman vähän hävikkiä. Keittiömme suunnittelee ruokalistat ja toimintansa siten, että keittiön toimesta hävikkiä syntyy mahdollisimman vähän. Suurin hävikkimme syntyy tällä hetkellä lautashävikkinä, ja pyrimme kannustamaan asiakkaitamme huomioimaan oman hävikkinsä ruokaa ottaessaan. Seuraamme ruokahävikkiä punnitsemalla biojätteen.

Viikon ruokalista
Torpan menut
Torppa ja takkatupa

Kahvion kautta

Kahviomme palvelee välipalaa tai pientä makeaa kaipaavia asiakkaitamme. Kahvion vitriinissä tarjolla on leivonnaisia sekä täytettyjä sämpylöitä. Tuoretta kahvia meillä on tarjolla aina, ja myynnissä on myös makeisia ja pieniä herkkuja.