Varaus- ja peruutusehdot

Majoittuvan ryhmän peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä ilman peruutuskuluja on 90 vuorokautta ennen tapahtuman aloituspäivää. Sen jälkeen tulevan peruutuksen aiheuttamista kuluista Piispalalla on oikeus veloittaa 50 € varaus- ja toimistokuluja.

Peruutuksen tullessa 60-30 vuorokautta ennen tapahtuman alkua Piispalla on oikeus veloittaa 25 % tilauksen arvosta ja alle 30 vuorokautta tulevasta peruutuksesta meillä on oikeus veloittaa 40 % koko varauksen arvosta. Ryhmän koko voi pienentyä kuluitta 10 % vahvistetusta määrästä koska tahansa. Ryhmäkoon pienentyessä enemmän kuin 10 % on yksittäisten osallistujien osalta viimeinen peruutuspäivä ilman pätevää syytä ( esim. lääkärintodistus ) 14 vuorokautta ennen tapahtuman aloitusta. Peruutusmaksu on 50 % henkilövuorokausihinnasta.

Varausehdot, kokousryhmät

Pyydämme toimittamaan yhtä (1) viikkoa ennen tilaisuutta seuraavat tiedot:

  • tilaisuuden aikataulu, ateria-ajat ja muut päivän kulkuun liittyvät tiedot
  • tarvittava kokoustekniikka sekä luennoitsijoiden erityistoiveet
  • ruoka-aineallergiat nimilistana (viimeistään henkilömäärän vahvistuksen yhteydessä)
  • tilaisuudessa paikalla olevan tilaisuuden isännän/emännän nimen ja yhteystiedot
  • laskutusosoite ja viitetiedot

Ateriavarausten muutokset

Tilaaja sitoutuu ilmoittamaan lopullisen osanottajamäärän ja vahvistuksen tarjoilusta vähintään 7 vrk ennen tilaisuuden alkua, johon sallimme +-10 % poikkeaman 4 vrk ennen tilaisuutta. Käytämme laskutusperusteena 4 vrk ennen tilaisuutta vahvistettua henkilömäärää. Jos lopullisen osanottajamäärän muuttumisesta ilmoitetaan alle 4 vrk ennen tai ei ole ilmoitettu ollenkaan, on palvelun tuottajalla oikeus veloittaa tarjouksen mukaisen henkilömäärän ja hinnan mukaan. Mikäli toteutunut asiakasmäärä on suurempi kuin vahvistettu määrä, laskutetaan tilaajalta toteutunut määrä.

Peruutusehdot

  • Peruutus yli 7 päivää ennen tilaisuutta, ei veloitusta.
  • Peruutus 7 – 4 päivää ennen tilaisuutta, veloitus 50 % tilaisuuden arvosta.
  • Peruutus alle 4 päivää ennen tilaisuutta, veloitus 100 % tilaisuuden arvosta.

Yksitäismajoittujan varaus- ja peruutusehto

Varaus ja vahvistus

Asiakkaan tekemä varaus on sekä Piispalaa että asiakasta sitova Piispalan vahvistettua varauksen. Piispala antaa kirjallisen vahvistuksen sähköpostilla, jossa on maininta sovituista palveluista, hinnoista ja peruutusehdoista.

Saapuminen ja lähtö

Ellei toisin ole sovittu, huone on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen, ja huone on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Asiakkaan odotetaan majoittuvan hyvien tapojen mukaisesti ja luovuttavan majoitustilan siistiin kuntoon. Mikäli majoitustila vaatii erityissiivousta asiakkaan jäljiltä, peritään siivouskulut vähintään 80 €. Majoitukseen ei kuulu aterioita.

Oleskelu majoitustilassa

Majoitustila on asiakkaan käytössä tulopäivänä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 asti. Piispalan kuntosali sekä liikuntasali on asiakkaan käytössä varaustilanteen mukaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet tai vuokraa ne erikseen Piispalasta. Vuoteissa on aina käytettävä liinavaatteita, myös makuupussissa nukkuessa. Ilman liinavaatteita nukutuista vuoteista veloitamme vuodevaatteiden ja petauspatjan pesukustannukset.

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoitustilaan, irtaimistolle tai ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Mikäli asiakas aiheuttaa vakavaa häiriötä, vaaraa tai annettujen ohjeiden piittaamattomuutta majoitustilassa tai ympäristössä voidaan vuokrasopimus purkaa välittömästi eikä asiakkaalla ole oikeutta vuokran palauttamiseen. Aiheettomasta palohälytyksestä aiheutuvista kustannuksista vastaa aiheuttaja/varaaja. Kadonneesta avaimesta peritään 60 € joka laskutetaan jälkeenpäin.

Muut ehdot

Tupakointi sallittu ainoastaan sille osoitetulla paikalla. Lemmikkieläimet sallittuja 15 € lisämaksusta niille osoitetuissa majoitustiloissa.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Sopimus majoituksen varauksesta on molempia osapuolia sitova. Mikäli jompikumpi osapuoli rikkoo sopimuksen, hän on velvollinen maksamaan korvausta toiselle osapuolelle. Korvaus huoneen käyttämättä jättämisestä lasketaan yksityisten asiakkaiden osalta seuraavan käytännön mukaisesti:
a) korvausvelvollisuutta ei ole, jos peruutus on tapahtunut viimeistään klo 18.00 tulopäivänä
b) Mikäli peruutus tapahtuu em. ajankohtaa myöhemmin, asiakas maksaa vuorokauden hinnan.
c) mikäli asiakas jää saapumatta ilman, että olisi peruuttanut tilauksen, asiakas maksaa vuorokauden hinnan.

Ryhmävarauksia ja leirejä koskevat omat peruutusehdot.

Maksuehdot

Majoitus maksetaan sisään kirjoittautumisen yhteydessä käteisellä tai luottokortilla, ellei muusta maksutavasta ole sovittu varausvaiheessa.