Varaus- ja peruutusehdot

Majoittuvan ryhmän peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä ilman peruutuskuluja on 90 vuorokautta ennen tapahtuman aloituspäivää. Sen jälkeen tulevan peruutuksen aiheuttamista kuluista Piispalalla on oikeus veloittaa 50 € varaus- ja toimistokuluja.

Peruutuksen tullessa 60-30 vuorokautta ennen tapahtuman alkua Piispalla on oikeus veloittaa 25 % tilauksen arvosta ja alle 30 vuorokautta tulevasta peruutuksesta meillä on oikeus veloittaa 40 % koko varauksen arvosta. Ryhmän koko voi pienentyä kuluitta 10 % vahvistetusta määrästä koska tahansa. Ryhmäkoon pienentyessä enemmän kuin 10 % on yksittäisten osallistujien osalta viimeinen peruutuspäivä ilman pätevää syytä ( esim. lääkärintodistus ) 14 vuorokautta ennen tapahtuman aloitusta. Peruutusmaksu on 50 % henkilövuorokausihinnasta.

Varausehdot, kokousryhmät

Pyydämme toimittamaan yhtä (1) viikkoa ennen tilaisuutta seuraavat tiedot:

  • tilaisuuden aikataulu, ateria-ajat ja muut päivän kulkuun liittyvät tiedot
  • tarvittava kokoustekniikka sekä luennoitsijoiden erityistoiveet
  • ruoka-aineallergiat nimilistana (viimeistään henkilömäärän vahvistuksen yhteydessä)
  • tilaisuudessa paikalla olevan tilaisuuden isännän/emännän nimen ja yhteystiedot
  • laskutusosoite ja viitetiedot

Ateriavarausten muutokset

Tilaaja sitoutuu ilmoittamaan lopullisen osanottajamäärän ja vahvistuksen tarjoilusta vähintään 7 vrk ennen tilaisuuden alkua, johon sallimme +-10 % poikkeaman 4 vrk ennen tilaisuutta. Käytämme laskutusperusteena 4 vrk ennen tilaisuutta vahvistettua henkilömäärää. Jos lopullisen osanottajamäärän muuttumisesta ilmoitetaan alle 4 vrk ennen tai ei ole ilmoitettu ollenkaan, on palvelun tuottajalla oikeus veloittaa tarjouksen mukaisen henkilömäärän ja hinnan mukaan. Mikäli toteutunut asiakasmäärä on suurempi kuin vahvistettu määrä, laskutetaan tilaajalta toteutunut määrä.

Peruutusehdot

  • Peruutus yli 7 päivää ennen tilaisuutta, ei veloitusta.
  • Peruutus 7 – 4 päivää ennen tilaisuutta, veloitus 50 % tilaisuuden arvosta.
  • Peruutus alle 4 päivää ennen tilaisuutta, veloitus 100 % tilaisuuden arvosta.