Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Aikaa olla yhdessä

Perheille tarjoamiemme palveluiden tavoitteena on hyvän elämän kokonaisvaltainen tukeminen. Pyrimme ymmärtämään mistä arjen tasapaino koostuu, ja haluamme tukea perheitä tasapainon saavuttamisessa. Rauhallinen ympäristö, terveelliset ja maistuvat ateriat sekä mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan ja lepoon toimivat avaimina hyvään arkeen kaikenkokoisissa ja -muotoisissa perheissä.

Tarjoamme perheille mukavaa majoitusta perheen tarpeisiin soveltuvissa majoitustiloissa, runsaasti tekemistä lapsille ja innostavan valikoiman liikuntapalveluita aikuisille ja perheen varttuneemmillekin jäsenille. Löydät meiltä ympäri vuoden ohjelmallisia lomia, toimivat puitteet suku- ja perhetilaisuuksien järjestämiseen sekä tuettuja perhelomia yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa. Monipuoliset noutopöytäateriamme maistuvat jokaiselle ja vapauttavat aikuisetkin rentoon lomatunnelmaan. Kaunis luontoympäristö, hengästyttävän monipuoliset liikuntamahdollisuudet, iloinen ja rento henkilökuntamme sekä joustavat palvelumme johdattavat sinut kuin huomaamatta hyvän elämän jäljille.

Loma tai juhla Piispalassa on hengähdyshetki arjesta. Meillä mahdollistuvat lepo ja rauhoittuminen, yhteinen aika perheen kanssa sekä monipuoliset ja innostavat liikuntamahdollisuudet.

Palveluitamme käyttämällä teet hyvää perheellesi sekä tuet suomalaista nuorisotyötä.

Perhelomat

Perhelomat

Tarjoamme ohjelmallisia perhelomia sekä omatoimilomia kaiken ikäisille ja kaikkina vuodenaikoina. Meillä perheen pienimmätkään eivät pitkästy ja mummoilla ja vaareilla on muutakin tekemistä kuin lastenhoito. Piispalassa loma on aina loma jokaiselle!
Lue lisää
Tuetut lomat

Tuetut lomat

Toimintaamme kuuluu yhteistyö suomalaisten lomajärjestöjen kanssa ja näin ollen mahdollistamme lomia myös henkilöille ja perheille, joilla muutoin tilaisuutta lomaan ei olisi.
Lue lisää
Juhlat ja tapahtumat

Juhlat ja tapahtumat

Kutsumme sinut viettämään iloista juhlaa hyvän ruoan ja mukavan yhdessäolon merkeissä! Meillä onnistuvat sukukokoukset ja juhlat, perheporukkalomat vaivatta ja haluamallasi tavalla.
Lue lisää
Matkailijat

Matkailijat

Piispala on loistava kohde aktiiviselle lomalle tai välipysähdys pidemmän reitin varrella. Mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan, kauniit luontoreitit ja hyvät palvelumme ovat matkailijoiden käytettävissä ympäri vuoden.
Lue lisää