Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Piispalasta kansainvälistä kasvua

Kansainvälinen toiminta on osa ydintehtäviämme nuorisokeskuksena. Meillä kansainvälinen toiminta perustuu erityisesti verkostoyhteistyöhön alueellisella, kansallisella ja eurooppalaisella tasolla. Toteutamme kansainvälistä tehtäväämme antamalla tietoa ja ohjaamalla vapaaehtoisjaksoille ulkomailla, nuorisovaihtoihin, seminaareihin ulkomailla, kielikursseille ja työleireille. Edistämme kotikansainvälisyyttä järjestämällä esimerkiksi koulu- tai nuorisotilavierailuja tai tapahtumia ulkomaalaisten vapaaehtoisten kanssa.

Annamme neuvontaa, tukea ja koordinointia kansainvälisyyteen avustamalla hankkeissa
ja hankebyrokratiassa, järjestämme tapaamisia ryhmien tai yksittäisten nuorten ja nuorisotyöntekijöiden kanssa ja autamme oman kansainvälisen polun räätälöinnissä. Toiminnallamme pyrimme lisäämään nuorien ja nuorisotyöntekijöiden tiedostusta kansainvälisistä mahdollisuuksista kuten seminaareista, koulutuksista, opintomatkoista ja vapaaehtoisprojekteista.

Kansainvälistä nuorisotyötä kaikille Keski-Suomessa -hanketta tukee Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintavirasto.

Lisäämme nuorten mahdollisuuksia kansainvälistyä ja edistämme nuorten liikkuvuutta.

Jos olet kiinnostunut kansainvälistymään ja kuulemaan lisää niistä mahdollisuuksista mitä voimme tarjota, ota yhteyttä meihin!

Kv-koordinaattori Piia Pyykkinen, p. 041 730 1651, piia.pyykkinen@piispala.fi