Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Lomaa tarvitaan arkea tasapainottamaan

Toimintaamme kuuluu yhteistyö suomalaisten lomajärjestöjen kanssa ja näin ollen mahdollistamme lomia myös henkilöille ja perheille, joilla muutoin tilaisuutta lomaan ei olisi. Lomatoimintamme tavoitteena on vahvistaa osallisuutta sekä henkilökohtaisia tai perheensisäisiä voimavaroja ja tarjota mahdollisuus samanlaisessa elämäntilanteessa olevien vertaisten tapaamiselle.

Uusia ystäviä, vertaistukea sekä mieleenpainuvia seikkailuja Piispalassa!

 

Tuetun loman hakeminen

Tuettua lomaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Lomat myönnetään taloudellisin, sosiaalisen ja terveydellisin perustein ja hakemukset tehdään suoraan kullekin lomajärjestölle. Luonamme Piispalassa järjestetään lomia niin perheille, aikuisille kuin eläkeläisillekin, ja kaikkina vuodenaikoina. Hakuaikojen määräajat löytyvät lomajärjestöjen kotisivuilta.

Lomalle hakeminen tapahtuu lomajärjestön kotisivuilta sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulla on loman hakemiseen liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä suoraan lomajärjestöösi.

 

Tuettu loma Piispalassa on yhteistä aikaa

Tuetuilla perhelomilla tarjoamme lomalaisille runsaasti mahdollisuuksia liikkua ja kokea uusia elämyksiä sekä ohjatusti että omatoimisesti. Majoitamme perheet perhehuoneisiin perhekoon mukaan ja myös lemmikin mukaan ottaminen on mahdollista, kunhan saamme ilmoituksen lemmikistä ennakkoon. Lomaan sisältyy täysihoito sekä lomajärjestön määrittämä määrä lastenhoitoa perheen pienimmille. Ikätasoisesti ohjattua toimintaa on päivittäin niin lapsille kuin aikuisille.

Työikäisille ja eläkeläisille suunnatuilla tuetuilla lomilla tavoitteena on sosiaalisten suhteiden ja osallisuuden vahvistuminen sekä vertaistuen myötä voimaantuminen. Majoitamme lomalaiset kahden hengen huoneissa ja loma sisältään täysihoidon. Lomaan sisältyy monipuolista ohjattua toimintaa niin liikunnasta kädentaitoihin ja hyvinvointityöpajoihin. Meillä luodut ystävyyssuhteet jatkuvat vielä loman jälkeenkin!

MTLH ry
Solaris-lomat ry
Hyvinvointilomat ry