Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Lasten ja nuorten asialla, joka päivä!

Meillä on ovet auki ympäri vuoden, ja kaipaamme joukkoomme tekijöitä hyvin monenlaisiin tehtäviin. Työntekijöillemme pystymme tarjoamaan ravintoedun, mahdollisuuden osallistua kuntopisteohjelmaan sekä loistavat puitteet liikkumiseen ja harrastamiseen vapaa-ajalla. Työtämme ohjaa Suomen nuorisokeskusten yhteiset arvot, ja takanamme on koko verkoston tuki toiminnalle.

Ohjaaja ojentaa kiipeilyköyttä pojalle kiipeilytornin juurella.

 

Nuorisotyön tiimin avoimet tehtävät

Innostuisitko työssäsi alueellisen nuorisotyön kehittämisestä osana Piispalan nuorisotyön tiimiä? Haemme tiimiimme hanketyöntekijää alueellisen nuorisotyön koordinoimiseen sekä Piispalassa tehtävään ohjaustoimintaan. Avoinna on myös vakituinen ohjaajan paikka tiimissämme, joten kaipaamme nuorisotyön tiimiimme kahta henkilöä, kenen sydän sykkii nuorisotyölle!

Nuoret laskevat pulkalla mäkeä.

Keittiöpäällikkö etsinnässä!

Etsimme keittiöllemme keittiöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen nykyisen keittiönpäällikkömme jäädessä eläkkeelle vuoden 2023 aikana. Keittiöpäällikkö vastaa Piispalan keittiön päivittäisistä toiminnoista, ja työ on vastuullista mutta monipuolista.

 

Torpan pöytä katettuna kauniiseen kattaukseen.

Laita avoin hakemus

Meillä on koko ajan asioita meneillään, joten osaajia tarvitaan. Laita meille avoin hakemus ja kerro kuinka meillä Piispalassa pääsisit toteuttamaan omaa osaamistasi! Avoimen hakemuksen voit jättää tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).