Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Lasten ja nuorten asialla, joka päivä!

Meillä on ovet auki ympäri vuoden, ja kaipaamme joukkoomme tekijöitä hyvin monenlaisiin tehtäviin. Työntekijöillemme pystymme tarjoamaan ravintoedun, mahdollisuuden osallistua kuntopisteohjelmaan sekä loistavat puitteet liikkumiseen ja harrastamiseen vapaa-ajalla. Työtämme ohjaa Suomen nuorisokeskusten yhteiset arvot, ja takanamme on koko verkoston tuki toiminnalle.

 

Ohjaaja ojentaa kiipeilyköyttä pojalle kiipeilytornin juurella.

 

Siivoustiimin esihenkilö

Etsimme osaajaa puhtaanapitotiimin esihenkilöksi! Siivoustiimiläisten lähiesihenkilönä toimimisen lisäksi toimenkuvaan kuuluu siivous- ja puhtaanapidon keittämistyön ohella työntekijöiden työnohjaus ja opastaminen, siivoustyön organisointi, henkilöresurssien seuranta, työvuorolistojen laadinta, siivousaineiden ja välineiden hankinta sekä osallistuminen mahdollisuuksien mukaan siivoustoimen perustyöhön. Hakijalta edellytetään soveltuvaa siivousalan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta esihenkilönä toimimisesta sekä siivoustyön johtamisesta.

Lue tarkempi kuvaus tehtävästä ja hae paikkaa  tästä linkistä.

Piispalan viihtyisät paritalohuoneistot

Laita avoin hakemus

Meillä on koko ajan asioita meneillään, joten osaajia tarvitaan. Jos ylläolevista ei löytynyt sopivaa tehtävää, niin laita meille avoin hakemus ja kerro kuinka meillä Piispalassa pääsisit toteuttamaan omaa osaamistasi! Avoimen hakemuksen voit jättää tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).