Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Lasten ja nuorten asialla, joka päivä!

Meillä on ovet auki ympäri vuoden, ja kaipaamme joukkoomme tekijöitä hyvin monenlaisiin tehtäviin. Työntekijöillemme pystymme tarjoamaan ravintoedun, mahdollisuuden osallistua kuntopisteohjelmaan sekä loistavat puitteet liikkumiseen ja harrastamiseen vapaa-ajalla. Työtämme ohjaa Suomen nuorisokeskusten yhteiset arvot, ja takanamme on koko verkoston tuki toiminnalle.

 

Ohjaaja ojentaa kiipeilyköyttä pojalle kiipeilytornin juurella.

 

Keittiön puolella

Kyllä hyvä ruoka taitaa olla jokaisen leirin ja loman yksi tärkeimmistä asioista. Meillä keittiöllä työskentelee kahdeksan kokkia, ja lisää kaivataan kipeästi! Myös salin ja kahvion asiakaspalvelutyöhön kaivataan tekijöitä.

Sali- ja kahviotyöntekijöitä

Piispalan vastaanoton kahvion, ruokalan salityöntekijän sekä kesäkioskin töitä sisältyy vaihtelevasti samaan työnkuvaan. Lisätietoa ja hakuohjeet saat täältä (avautuu uuteen ikkunaan).

Laita avoin hakemus

Meillä on koko ajan asioita meneillään, joten osaajia tarvitaan. Jos ylläolevista ei löytynyt sopivaa tehtävää, niin laita meille avoin hakemus ja kerro kuinka meillä Piispalassa pääsisit toteuttamaan omaa osaamistasi! Avoimen hakemuksen voit jättää tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).