Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Hyvä teko tiimillesi, itsellesi ja nuorille

Piispalan40-vuotinen historia on kasvattanut meistä ammattitaitoisen tiimiosaajan, jolla on monipuolinen pedagoginen ammattitaito ryhmänohjaamisesta ja sen dynamiikasta, hyvinvointityöstä sekä liikunnan ohjauksesta. Tiedämme, kuinka ryhmädynamiikkaa voidaan parantaa ja mistä yksilön hyvinvointi rakentuu. Tätä osaamistamme tarjoamme yritysten käyttöön monipuolisten ohjelmien ja aktiviteettien muodossa.

Toimimme yrityksille ja työyhteisöille työkykyä ylläpitävänä, terveelliseen elämäntapaan kannustavana kumppanina, joka tarjoaa virikkeellisen ympäristön ja loistavat puitteet kokouksille, koulutuspäiville, seminaareille ja muille tapahtumille.

Tarjoamme yrityksille aktiviteetteja sekä eri teemoihin ja vuodenaikoihin räätälöityjä paketteja, jotka on helppo yhdistää kokous- ja työhyvinvointipäiviin. Neuvottelutilamme sopivat isompienkin asiakastilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen ja viihtyisät majoitustilamme mahdollistavat edullisen majoituksen tapahtuman yhteydessä. Kaikki tapahtuu helposti Piispalan alueella kauniissa luontomaisemassa. Ohjaajamme ovat koulutukseltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajia, liikunnanohjaajia tai luonto- ja eräoppaita, ja jokaisella heistä on vahva ammattitaito työssään.

Palveluidemme käyttäminen on yhteiskunnallinen teko, sillä samalla tuet suomalaista nuorisotyötä. Olemme yhteiskunnallinen voittoa tavoittelematon yritys, jonka tehtävänä on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia, parantaa elämänlaatua ja tukea osallisuutta.

Kokouspalvelut ja seminaarit

Kokouspalvelut, seminaarit ja työhyvinvointipäivät toteutamme päivätapahtumina tai yön yli tapahtuvina tilaisuuksina asiakkaidemme tarpeen mukaisesti. Valitse ryhmällesi parhaiten soveltuva neuvottelutila ja tarjoilut päivän aktiviteettien ja tarpeiden mukaisesti.

Päiväkokousten palvelut ja hinnat
Kysy tarjous kahden päivän tapahtumasta

Virkistävät ohjelmapakettimme kokouksen tai tyhypäivän agendalle

Hyvinvointi- ja teemapakettimme tarjoavat useita eri vaihtoehtoja rentoutumisesta aktiiviliikuntaan ja erilaisiin luontoelämyksiin, ja ne on kätevästi yhdistettävissä päivän muuhun toimintaan. Voimme myös räätälöidä juuri sinun tiimisi tarpeisiin parhaiten sopivan ohjelmakokonaisuuden runsaan aktiviteettivalikoimamme joukosta. Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua mielellään sopivan kokonaisuuden rakentamisessa ja ohjelmasuunnittelussa.

Työhyvinvointipaketit Piispalan tapaan

Seikkailu Piispalassa

Voimaa luonnosta

Sportti

Yrttisaunailta

Veden taikaa (kesäkausi)

Majoitu työmatkalla

Työmatkailijalle ja reissutyöntekijälle tarjoamme oivat olosuhteet työpäivästä palautumiseen ja rauhoittumiseen. Meillä on mahdollista purkaa päivän työajatukset uimalla, saunomalla ja treenaamalla, tai voit panostaa palautumiseen. Majoitustilamme ovat rauhalliset ja viihtyisät. Asiakkaille tarkoitettu langaton verkkoyhteys toimii osassa majoitustiloissamme, pyydäthän salasanan vastaanotostamme saapuessasi.

Rentoudu työpäivän jälkeen saunan löylyissä tai treenaa hiki pintaan.

Majoitustilat
Soita ja varaa majoitus

Ruokaa ajatuksella

Tarjoamme aamiaisen, lounaan, välipalan, päivällisen sekä iltapalan Piispantuvan ruokalassamme, mutta ryhmän toiveiden mukaan mikä vain näistä aterioista voidaan tarjota jossain muussa tilassa – tai vaikka luontoympäristössä retken yhteydessä.

Tilauksesta järjestämme ryhmälle tunnelmallisen aterian yksityistilaisuutena Torpallamme, takkatuvalla tai muussa asiakkaan toivomassa tilassa.

Torpan menu juhlavaan hetkeen.

Viikon ruokalista ja Torpan menut