Piispala Disc Golf -frisbeegolfia kaikentasoisille pelaajille

Piispalan metsissä kävi kevään ja kesän 2023 aikana kova kuhina, kun työn alla oli uusi ja upeaa AA1-luokituksen saanut 18-väyläinen frisbeegolfrata. Uusi rata tarjoaa haasteita upeissa maisemissa edistyneemmillekin harrastajille.

Frisbeegolf-väylä ja kolmen pelaajan siluetti.

Faktat frisbeegolf-radasta

Väylien yhteenlaskettu pituus on noin 2,2 kilometriä, ja siirtymien kanssa radan pituudeksi tulee noin 3,2 kilometriä. Monipuoliset väylät tuovat radan kiertoon paljon vaihtelua niin muuttuvien leveyksien, pituuksien kuin maisemienkin ansiosta. Profiileista löytyy tasaisia sekä ylä- ja alamäkiväyliä, kaksi upeaa järvenrantaväylää, sekä sorakuoppaväylä.

Rata kiertää Piispalan nuorisokeskuksen ja Sinisentien välisellä helppokulkuisella mäntykankaalla, josta kiekot löytyvät helposti, vaikka vähän karkaisikin sivummalle. Huomioitavaa on, että alueella on runsaasti polkuja ja maastossa liikkuu ulkoilijoita niin kävellen, juosten kuin maastopyörilläkin. Metsässä liikkuessasi saatat toisinaan tavata myös pieneläinkoti Pihkan poneja ja vuohia päiväkävelyllä ohjaajiensa kanssa, mutta metsän hyvän näkyvyyden ansiosta törmäyksiä tai vaaratilanteita on helppo välttää.

Saapuminen ja pysäköinti

Lähtöpaikka Piispala Disc Golf -radalle sijaitsee Piispalan jäähallin takana, ja autolla lähelle radan alkua pääsee seuraamalla opasteita Piispalan alueen läpi vastaanottoon.  Piispalan vastaanoton pihasta löytyy ilmainen pysäköintialue, josta on opasteet radan alkuun. Frisbeegolf-radan lähtöpaikkalta löytyy A3-kokoinen laminoitu ratakartta. Pienemmän mukaan otettavan kartan, lainakiekkoja, sekä pientä purtavaa mukaasi voit hakea Piispalan vastaanotosta sen ollessa avoinna.

Lataa väyläkartta.

Piispalan palvelut

Saavutko pelaamaan kauempaa? Vastaanottomme yhteydessä palvelee kahvio, ja suuremman nälän yllättäessä ruokalastamme voi ostaa lounaan tai päivällisen. Huoneen voit varata helposti verkkokaupastamme:

Voit tutustua alueeseemme virtuaalisen karttamme avulla:

Haluatko lisätietoja tai ottaa yhteyttä?

Soita 0207 694 300


Meilaa piispala@piispala.fi