Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Piispalan alueelta löytyy useita erilaisia saunoja

Rantasaunat ja perinnesauna soveltuvat suurten ryhmien käyttöön ja Hirven saunatilat ja mökkisauna tarjoavat löylyt pienemmille porukoille majoitus- ja koulutustilojen tuntumassa. Uimahallissa saunasta pääset sujahtamaan suoraan vesiliikuntakeskuksen allasosastolle.

Perinnesauna ja torppa vanhan ajan hengessä

Muutaman askeleen päässä Kivijärven rannasta sijaitsee hirsirakenteinen 1800-luvun henkeä kunnioittava perinnesaunamiljöö. Hämyisä tunnelma hongikon keskellä järven rannalla vie hetkessä irti arjesta.

Aitokiuassauna ja pukuhuone
Kertalämmitteiseen isoon aitokiuassaunaan mahtuu kerrallaan lauteille noin 15 henkilöä. Saunatiloissa ei ole vesipisteitä tai suihkuja, joten saunassa saunotaan ja peseydytään perinteisesti. Lämmin vesi saadaan pihapiirissä sijatsevasta vesipadasta. Järveen pääsee pulahtamaan matalaa hiekkarantaa pitkin, talvisin rantasaunan avantoon pulahtaen. Tunnelmallinen pukuhuone on ajan hengen mukainen.

Torppa ja pihapiiri
Torppa toimii perinnesaunan oleskelutilana, jossa on takka ja puuhella. Torpalla istuu iltaa pöytien ääressä mukavasti 25-30 henkeä. Pihapiiristä löytyy nuotiopaikka sekä pöytiä ja penkkejä istuskeluun kauniissa kesäillassa. Tilasta löytyy pieni jääkaappi, mutta kahvin- ja vedenkeitintä tilassa ei ole. Järjestämme Torpalle myös illallistapahtumia, katso Torpan menut tästä.

Rantasaunat ja takkatuvat

Ranta-alueen tuntumassa sijaitsee hirsirakenteinen rantasaunayksikkömme. Kaksi takkatupaa, neljä saunaa neljä pesu- ja pukuhuonetta, terassit sekä laituri palvelevat ryhmiä, jotka haluavat saunoa ja viettää iltaa koko porukalla.

Takkatupa 1 ja saunat Ahti ja Wellamo

Veden haltija Ahtin nimeä kantavaan sähkölämmitteiseen saunaan mahtuu kerrallaan noin 6 henkilöä lauteille. Saunatilassa on pesuhuone, jossa on useita suihkuja sekä tilava pukuhuone ja wc. Järveen pääsee pulahtamaan suoraan laiturilta tikkaita pitkin. Talvisin laiturin päässä on avanto.

Veden kuningatar Wellamon nimeä kantavaan uuteen sähkölämmitteiseen saunaan mahtuu kerrallaan noin 15 henkilöä lauteille. Saunatilassa on pesuhuone, jossa on useita suihkuja, pukuhuone sekä wc.

Takkatupa 1

  • Minikeittiö: jääkaappi, kahvinkeitin, uuni, mikroaaltouuni sekä astianpesukone
  • Takka
  • 30 – 40 hengelle
  • Terassi, jolla muutama pöytä penkkeineen
Takkatupa 2 ja saunat Tapio ja Mielikki

Metsän kuninkaan Tapion nimeä kantavaan sähkölämmitteiseen saunaan mahtuu kerrallaan noin 15 henkilöä lauteille. Saunatilassa on pesuhuone, jossa on useita suihkuja sekä tilava pukuhuone ja wc. Järveen pääsee pulahtamaan suoraan laiturilta tikkaita pitkin. Talvisin laiturin päässä on avanto.

Metsän emännän Mielikin nimeä kantavaan uuteen sähkölämmitteiseen saunaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä lauteille. Saunatilassa on pesuhuone, jossa on useita suihkuja, pukuhuone sekä wc.

Takkatupa 2

  • Minikeittiö: jääkaappi, kahvinkeitin, uuni, mikroaaltouuni sekä astianpesukone
  • Yksi takka
  • 30 – 40 hengelle
  • Terassi, jolla muutama pöytä tuoleineen
  • Toimii kokoustilana, katso kokoustilojemme esittelyt täältä
Piispalan muut saunat

Alueen muut saunat löytyvät PiiSpan uimahallilta, Hirven rivitalolta sekä takkamökkien 1 ja 2 yhteydestä.

Kodat ja ulkotulipaikat

Ranta-alueellamme on useita tulipaikkoja, joilla voit istua nuotion ääressä luonnon keskellä. Ulkotulipaikoillemme pääset myös autolla, ja ryhmien on mahdollista tilata esimerkiksi väli- tai iltapaloja, kokouskahvituksia tai muita tarjoiluja useimmille ulkotulipaikoillemme. Näille paikoille sinun on mahdollista myös tuoda itse omat evääsi.

Laavukeittiö

Laavukeittiöltämme aukeaa näkymä Kivijärvelle ja se sijaitsee lähellä PiiSpan vesi- ja jääliikuntakeskusta. Laavun sisälle mahtuu 20-25 henkeä, ja laavulla on mahdollista laittaa ruokaa, paistaa lettuja tai makkaraa, ja tunnelmoida yhdessä nuotion äärellä. Polttopuut löytyvät laavukeittiöltä.

Kota

Kota sijaitsee niemenkärjessä aivan rannan tuntumassa, tunnelmallisen männikön keskellä. Matkaa kodalle PiiSpan vesi- ja jääliikuntakeskukselta on noin 600 metriä. Kotaan mahtuu kerralla noin 25 henkeä, ja siellä on mahdollista paistaa lettuja ja makkaraa. Tyhy-ohjelmien yhteyteen kota on luonteva paikka nauttia nokipannukahvit ja pientä välipalaa. Polttopuut löytyvät kodalta.

Katso tyhy-tuotteemme tästä

Grillikatos

Grillikatos sijaitsee rantasaunojemme välittömässä läheisyydessä viikinkivenelaiturin vieressä. Grillikatokseen mahtuu kerralla noin 15 henkilöä, ja se on suojainen paikka tuulisellakin säällä yhteiseen ajanviettoon nuotion äärellä. Polttopuut löytyvät grillikatokselta.

Nuotiopaikat

Rannallamme on kaksi rakennettua nuotiopaikkaa, jotka ovat vapaasti asiakkaidemme käytettävissä. Leiri-iltapalat on mahdollista järjestää myös näille ulkotulipaikoille, tai voit tuoda omat eväät. Näille tulipaikoille voit kysyä polttopuita henkilökunnaltamme saapuessasi paikalle.