Hyvän elämän jäljillä

Piispala on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paikka ja suomalaisen nuorisotyön keskus. Sijaitsemme Kannonkoskella, Kivijärven rannalla.
Button

Hyvän elämän jäljillä 2

Piispala on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paikka ja suomalaisen nuorisotyön keskus. Sijaitsemme Kannonkoskella, Kivijärven rannalla.

KESYTÄ STRESSI
-viikonloppu 7.-9.2.2020

Avaimet arjessa elpymiseen
LUE LISÄÄ

Slide 2

Avaimet arjessa elpymiseen 2
LUE LISÄÄ

Suomen suosituin nuorisokeskus

Meillä luodaan onnellisia muistoja! Meillä luodaan onnellisia muistoja! Piispalassa toteutuvat leirikoulut, Nuotta-valmennukset, rippileirit, päiväkodin retkipäivät, urheiluleirit sekä järjestöjen kesäleirit. Kaikki palvelut ovat samalla alueella turvallisessa luonnonläheisessä ympäristössä. Toimintamme ytimessä ovat lapset ja nuoret.  

Tavoitteenamme on vahvistaa osallisuutta, tukea kasvua sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä edistäviä taitoja. Piispa on yhteiskunnallinen yritys, jossa jokainen asiakas tukee suomalaista nuorisotyötä. Olemme osa valtakunnallista nuorisokeskusverkostoa.

LUE LISÄÄ

 

Yrityksille
Uuden energian lähteillä

Yrityksille

Joskus vain kannattaa vaihtaa maisemaa. Tarjoamme luonnonkauniin ympäristön antoisille kokouksille, koulutuksille ja työhyvinvointipäiville, joissa hyvä tunnelma kuuluu aina pakettiin. Meillä on monipuoliset kokous-, tapahtuma- ja liikuntatilat.
LUE LISÄÄ
Perheille
Ihanan kaukana kiireestä

Perheille

Tärkeintä on yhteinen aika. Lomatarjontamme antaa mahdollisuuksia rauhoittumiseen tai monipuolisiin yhteisiin aktiviteetteihin. Meillä järjestät pienet irtiotot, lomat tai juhlat, joissa koko perheen hyvinvointi ja viihtyvyys ovat pääosassa.
LUE LISÄÄ
Joukkueille ja harrasteryhmille
Jokainen on sankari

Joukkueille ja harrasteryhmille

Piispalassa voit harrastaa useita eri lajeja! Meillä voit järjestää harjoitusleirin, monipuolisen sporttileirin tai vaikka turnauksen. Laaja välineistö, monipuolinen ohjelmatarjonta sekä terveyttä edistävät ohjelmasisällöt mahdollistavat onnistuneen kokemuksen.
LUE LISÄÄ
Vierailijoille
Tauko, joka tekee aina hyvää

Vierailijoille

Piipahda Piispalassa!
Yövy, nauti ja jatka matkaa tai vietä monipuolinen päivä liikunnan, hemmottelun tai seikkailun parissa. Keittiömme tarjoaa maukasta ja terveellistä ruokaa, jota täydentävät oman leipomon tuoreet leivonaiset.
LUE LISÄÄ

Jokainen Piispalan asiakas tukee suomalaista nuorisotyötä

Piispala on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus, jossa viihtyminen, oppiminen, kehittyminen ja hyvä olo ovat pääasioita. Meillä on monipuoliset ja laadukkaat liikunta-, harraste-  ja kokoustilat palveluineen, upea luonto ja asiakasystävälliset hinnat.  

Sijaitsemme pohjoisessa Keski-Suomessa Kannonkoskella, Kivijärven rannalla. Meille on helppoa tulla ympäri Suomen. 

Tarjoamme elämyksiä ja luomme onnellisia muistoja. Piispala tarjoaa erinomaiset puitteet niin leirikouluille, nuoriso- ja liikuntaleireille, perhelomille kuin työhyvinvointi- ja koulutuspäiville. 

Piispala on yhteiskunnallinen yritys ja toimintamme tukee suomalaista nuorisotyötä. Kuulumme valtakunnalliseen Suomen nuorisokeskusten verkostoon, jonka tehtävänä on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan.

”Piispala on täyden palvelun paikka, josta saat laadukkaasti ja huolettomasti tarpeisiisi sopivan ohjelman, majoituksen ja ruokailun.”