Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Monipuoliset joukkueurheilun mahdollisuudet

Toimimme monipuolisena liikunnan ja urheilun keskuksena, jonka palvelut ja tilat mahdollistavat joukkueiden ja harrasteryhmien valmennus-, harjoittelu- ja viikonloppuleirit sekä turnaukset lähes lajiin kuin lajiin.

Tarjoamme joukkueille, harrasteryhmille ja treeniporukoille loistavat lajiin soveltuvat liikuntatilat ja mahdollisuudet oheistreeneille. Alueellamme kaikki olennainen löytyy lyhyen matkan päästä: ravitsevat ja maistuvat ateriapalvelut, viihtyisät majoitustilat, loistavat liikuntareitit luonnossa sekä tilat saunomiseen ja illanviettoon rantasaunallamme. Meillä onnistuvat niin jääkiekon turnaus- ja valmennusviikonloput kattaen kaiken tuomaripalvelusta valmennusluentoihin, kuin kaveriporukoiden harrasteviikonloputkin – ja kaikki siltä väliltä.

Toimintamme tavoitteena on mahdollistaa liikunnan ja urheilun elämyksiä joukkueille ja harrasteryhmille riippumatta lajista tai iästä. Alueemme on turvallinen ja viihtyisä ympäristö niin nuorten kuin aikuistenkin tapahtumille, ja leiri luonamme lisää yhteisöllisyyttä ryhmään aivan uudella tavalla.

Jääurheilu

Jäähallissamme tapahtuu ympäri vuoden! Suurimpana käyttäjäryhmänä jäähallillamme on luonnollisesti jääkiekko, mutta palveluistamme ovat innostuneet myös taitoluistelijat. Meillä pääset myös pelaamaan curlingia sekä luistelemaan yleisöluisteluvuoroilla säännöllisesti.

Jääkiekko kuuluu kaikille

Olemme yksi Suomen suosituimmista lasten ja nuorten jääkiekkokeskuksista. Jäähallissamme on loistava äänentoisto sekä video- ja tulostaulut, seitsemän pukuhuonetta sekä Blade Mill luistelumaton synteettisellä jäällä. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös vastaanottomme, uimahalli, keilahalli, kuntosali, kahvio sekä kokoustilat.

Meillä järjestyvät kiekkoleirit junioreille ja jääkiekkotapahtumat harrasteryhmille, ja Piispalassa järjestetään vuosittain kymmeniä turnauksia ja pelitapahtumia. Meiltä on mahdollista ostaa tuomaripalvelu ja valmennusta, tai varata irtovuoroja tarpeen mukaan.

Pyydä tarjous jääurheilutapahtumasta

“Piispalassa kaikki pelaa”

Palloilulajit

Jalkapallo, koripallo, lentopallo, pesäpallo, salibandy, mikä on sinun lajisi? Luonamme järjestyvät leirit, turnaukset ja kaveriporukoiden harrastetapaamiset monipuolisella lajikattauksella.

Jalkapalloa ympäri vuoden

Tekonurmihallimme tarjoaa loistavat olosuhteet onnistuneelle leiritapahtumalle tai turnaukselle. Voit järjestään oman joukkueesi harjoitteluleirin, joissa puitteet ovat kunnossa niin harjoittelulle ja oheisharjoittelulle kuin palautumisellekin. Meillä onnistuu myös turnaus jopa kymmenelle joukkueelle, joissa järjestävä turnausisäntä vastaa pelillisistä asioista ja me Piispalassa huolehdimme muista käytännönjärjestelyistä, kuten majoitus, ruokailut sekä oheisohjelmat.

Lentopalloa, koripalloa, salibandya – meillä onnistuu!

Liikuntasalimme on korkeatasoinen ja soveltuu erinomaisesti eri sisälajien harjoitteluun. Liikuntasalissamme on loistavasti valaistu, ja pelialusta takaa mainion pelituntuman kaikkiin suosituimpiin sisäpalloilulajeihin. Tarvittaessa salin pystyy puolittamaan väliverholla. Esimerkikisi lentopallon harjoitteluun voit ostaa kauttamme myös tasokasta valmennusapua.

Pyydä tarjous!

Vesilajit

Uimahallimme neliratainen 25:n metrin kuntouintiallas ja hyppyallas ovat ihanteellisia uinti- ja uimahyppytreeneille. Uimahallimme palvelee joustavasti meille harjoittelemaan saapuvia ryhmiä, ja uimahallin aukioloajat ovat joustavat lajia harjoitteleville ryhmille. Meillä harjoittelevat sekä uima- että uimahyppyryhmät, ja lisäksi sukeltajat ja taitouintiryhmät.

Lue lisää uimahallistamme
Pyydä tarjous uintileiristä

Joukkuevoimistelu ja kamppailulajit

Liikuntasalimme tarjoaa puitteet onnistuneille cheerleading-, joukkuevoimistelu- ja rytmisen voimistelun harjoitteluleireille. Kamppailulajien harjoitteluleirit onnistuvat myös luonamme. Hyvä valaistus sekä noin 145 neliömetrin suuruinen permantomatto luovat juuri sopivat harjoitteluolosuhteet lajeille, joissa hyvä alusta on tärkeä.

Pyydä tarjous!

Hiihto

Piispalassa on hyvät harjoitteluolosuhteet ensilumenkaudesta pitkälle kevääseen. Pakkasten saapuessa teemme tykkilatua noin kaksi kilometriä. Luonnonlumikaudella käytössä on Piispalankankaan kahdentoista kilometrin latuverkosto, josta osa on valaistua latua. Hiihdettävissä on myös Piispala-Kannonkoski-Piispala välinen viidentoista kilometrin retkilatu. Kaikki ladut kunnostetaan koneellisesti latukoneella.

Hiihtoa voit harjoitella luonamme myös ympäri vuoden, sillä kuntosalillemme on hankittu hiihtäjien kokonaisvaltaista harjoittelua tukemaan SkiErg sisähiihtolaite.

Pyydä tarjous hiihdon harjoitteluleiristä.