Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Sporttiripari on urheilevan nuoren vaihtoehto

Vietä unohtumaton ripariviikko loistavassa treeniympäristössä Piispalassa! Sporttiriparit on suunniteltu yhdessä Kirkkohallituksen rippikoulutyön ja lajien valmennuksen asiantuntijoiden kanssa. Sporttiriparilla nuori saa kasvaa niin ihmisenä kuin urheilijana. Jokainen nuori on tervetullut sporttiriparille – osallistuminen ei edellytä kirkon jäsenyyttä!

Sporttiripari 01.-07.06.2025
Hinta: 769 €
Lajit: Jääkiekko

Sporttiripari 10. 21.-27.7.2025
Hinta: 769 €
Lajit: Jääkiekko ja frisbeegolf

Ilmoittaudu mukaan

Piispalan suosituille rippileireille tullaan ympäri Suomen

Rippileirien järjestämiseen olemme turvallinen, päihteetön ja luonnonläheinen toimintaympäristön ympäri vuoden. Rippileiriin Piispalassa kuuluu kaikki oleellinen: hyvät opetus- ja vapaa-ajantilat, täysihoito, majoitus sekä ohjattua toimintaa. Nuorille rakennetut tilat ja palvelut antavat seurakunnalle mahdollisuuden keskittyä kasvatustehtävään ja rippileirin tavoitteiden toteuttamiseen. Piispala on saanut olla vuosien varrella osana tuhansien nuorten riparitaivalta ja tälläkin hetkellä yhteensä noin 25 seurakuntaa järjestää ikimuistoisia rippileirejä luonamme eri vuodenaikoina.

Tarjoamme rippileireille toimivat opetus- ja vapaa-ajan tilat, rantasaunavuoron sekä ohjattu ohjelmatuokio ryhmän omien valintojen mukaisesti. Meillä voi toteuttaa myös erikoisriparin esimerkiksi liikunta- tai musiikkiteemalla.

Lue Nurmijärven seurakunnan riparikokemuksista Piispalassa!

Katso rippileirien hinnasto tästä