Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Piispanhatun Pääsky ja Riekko ryhmähengen kotipesänä

Majoitus- ja toimintarakennus Piispanhattu tarjoaa viihtyisää majoitusta 20 huoneessa puukerrostalon toisessa kerroksessa. Huoneet jakautuvat toisessa kerroksessa kahteen siipeen, Pääskyyn sekä Riekkoon. Molemmissa majoitussiivissä on omat oleskelutilat sekä keittiöt, joten tiloissa majoittuu mukavasti kaksi ryhmää omassa rauhassaan.

Piispanhattuun pitkin portaita

Piispanhattu sijaitsee alueellamme lähellä Piispantuvan ruokalaa sekä pieneläinkoti Pihkaa. Rakennus sijaitsee harjun päällä, joten kulku toimintatiloihin sekä Piispantuvan ruokalaan tapahtuu katettuja ja valaistuja ulkoportaita pitkin. Piispanhatun ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kokous- ja ryhmätyötilojamme, toimistohuoneita sekä toimintatiloja.

Pääskyssä ja Riekossä majoitut mukavasti

Pääskyssä ja Riekossä on 10 huonetta kummassakin, joissa kuhunkin huoneeseen majoittuu enintään 4 henkilöä. Nämä tilat soveltuvat hyvin isoille ryhmille, ja majoitusmuoto sekä tukee ryhmähenkeä että helpottaa esimerkiksi yövalvontaa lasten ja nuorten leireillä. Pääskyn majoitussiivessä on kaksi inva-huonetta, joissa wc:ssä on nostettavat käsituet siirtymisiä helpottamaan. Näissä majoitustiloissamme ei ole lemmikkihuoneita.

Pääsky ja Riekko lyhyesti:

  • kapasiteetti 2-4 henkeä huoneessa, majoitussiivessä yht. 10 huonetta
  • 2 vuodepaikkaa alakerrassa ja 2 makuuparvella
  • oma WC ja suihku jokaisessa huoneessa
  • jääkaappi jokaisessa huoneessa
  • Keittiö, jossa kahvin- ja vedenkeitin, uuni, mikroaaltouuni ja pieni astiasto
  • Aulassa ryhmän yhteinen kuivauskaappi

Tiloissa ei ole televisiota