Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Piispanhatun Pääskynpesä ja Riekonkieppi ryhmähengen kotipesänä

Majoitus- ja toimintarakennus Piispanhattu tarjoaa viihtyisää majoitusta 20 huoneessa puukerrostalon toisessa kerroksessa. Huoneet jakautuvat toisessa kerroksessa kahteen siipeen, Pääskynpesään sekä Riekonkieppiin. Molemmissa majoitussiivissä on omat oleskelutilat sekä keittiöt, joten tiloissa majoittuu mukavasti kaksi ryhmää omassa rauhassaan.

Piispanhattuun pitkin portaita

Piispanhattu sijaitsee alueellamme lähellä Piispantuvan ruokalaa sekä pieneläinkoti Pihkaa. Rakennus sijaitsee harjun päällä, joten kulku toimintatiloihin sekä Piispantuvan ruokalaan tapahtuu katettuja ja valaistuja ulkoportaita pitkin. Piispanhatun ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kokous- ja ryhmätyötilojamme, toimistohuoneita sekä toimintatiloja.

Pääskynpesässä ja Riekonkiepissä majoitut mukavasti

Pääskynpesässä ja Riekonkiepissä on 10 huonetta kummassakin, joissa kuhunkin huoneeseen majoittuu enintään 4 henkilöä. Nämä tilat soveltuvat hyvin isoille ryhmille, ja majoitusmuoto sekä tukee ryhmähenkeä että helpottaa esimerkiksi yövalvontaa lasten ja nuorten leireillä. Pääskynpesän majoitussiivessä on kaksi inva-huonetta, joissa wc:ssä on nostettavat käsituet siirtymisiä helpottamaan. Näissä majoitustiloissamme ei ole lemmikkihuoneita.

Pääskynpesä ja Riekonkieppi lyhyesti:

  • kapasiteetti 2-4 henkeä huoneessa, majoitussiivessä yht. 10 huonetta
  • 2 vuodepaikkaa alakerrassa ja 2 makuuparvella
  • oma WC ja suihku jokaisessa huoneessa
  • jääkaappi jokaisessa huoneessa
  • Keittiö, jossa kahvin- ja vedenkeitin, uuni, mikroaaltouuni ja pieni astiasto
  • Aulassa ryhmän yhteinen kuivauskaappi

Tiloissa ei ole televisiota