Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Monipuolista majoitusta moneen tarpeeseen

Piispalassa on yhteensä 242 vuodepaikkaa hyvätasoisissa rivitalohuoneissa, puukerrostalossa, paritaloissa ja takkamökeissä. Luoksemme majoittumaan mahtuu kerralla jopa 420 henkeä, kun majoitustilojen parvilla olevat vuodepaikat lasketaan mukaan. Majoitustilat sijoittuvat alueellemme väljästi ja luonnon kanssa sopuisasti, ja kaikki palvelumme ovat kävelymatkan päässä majoitustiloistamme. Kaikkien majoitustilojemme läheisyydessä on pysäköintitilaa sekä mahdollisuus sähkötolpalliseen autopaikkaan.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia, ja kaikkiin majoitushuoneisiimme voit pyytää pienten lasten matkasängyn ja potan veloituksetta. Jokaisessa majoitustilassa vuodepaikkoja on sekä huonetasossa että parvipaikoilla, ja yleisesti parvipaikoille johtavat portaat ovat jyrkät. Asiakkaillemme tarkoitettu langaton verkkoyhteys toimii osassa majoitustilojamme. Huoneen saat käyttöösi klo 16.00 ja huoneen luovutus on klo 12.00 mennessä.

Olemme savuton paikka, tupakointi vain niille merkityillä ulkopaikoilla.

Piispanhattu

Piispanhattu

Majoitus- ja toimintarakennus Piispanhattu tarjoaa viihtyisää majoitusta 20 huoneessa puukerrostalon toisessa kerroksessa. Huoneet jakautuvat toisessa kerroksessa kahteen siipeen, Pääskyyn sekä Riekkoon. Molemmissa majoitussiivissä on omat oleskelutilat sekä keittiöt, joten tiloissa majoittuu mukavasti kaksi ryhmää omassa rauhassaan.
Lue lisää
Kettu ja Orava

Kettu ja Orava

Kettu ja Orava sijaitsevat Piispalanharjulla Piispanhatun vieressä, aivan kuntopolkujen, retkeilyreittien ja latujen tuntumassa. Kettu ja Orava ovat keskenään samanlaisia, vierekkäisiä rakennuksia. Kulkeminen Piispantuvan ruokalaan ja toimintatiloille tapahtuu ulkoportaita pitkin, ja matkaa vastaanottoon PiiSpan vesi- ja jääliikuntakeskukselle kertyy noin 350 metriä.
Lue lisää
Takkamökit

Takkamökit

Takkamökkejä on yhteensä seitsemän, ja niissä jokaisessa on takka oleskeluhuoneessa. Mökeistä kuusi tarjoaa mukavan majoituksen 4-6 henkilölle. Yksi mökki on saunallinen mökki, johon majoittuu kerralla 2-4 henkilöä. Takkamökit sijaitsevat Piispantuvan ruokalan läheisyydessä, ja mökit ovat sijoittuneet vieretysten.
Lue lisää
Paritalot

Paritalot

Hirsirakenteiset paritalomme sijaitsevat PiiSpan vastaanoton läheisyydessä sekä Piispalanharjulla. Kahdeksan paritaloamme tarjoavat majoitusta kuudessatoista 4-8 hengen huoneistossa. Osassa paritaloista on lasitettu etuterassi, ja osassa on televisio. Myös osaan huoneistoista on mahdollista ottaa lemmikki mukaan.
Lue lisää
Ilveksen rivitalohuoneet

Ilveksen rivitalohuoneet

Ilveksen kymmenen 2-4 hengen rivitalohuonetta omin sisäänkäynnein palvelee erityisesti aikuisasiakasryhmiä, perheitä ja jokaista, joka arvostaa pääsyä omalta ovelta suoraan luontoon. Ilveksen rakennuksen päädystä löytyy myös oleskelutila, joka on majoittuvan ryhmän käytettävissä tarvittaessa.
Lue lisää
Hirven rivitalohuoneet

Hirven rivitalohuoneet

Hirven kymmenen 2-4 hengen rivitalohuonetta omin sisäänkäynnein palvelee erityisesti aikuisasiakasryhmiä ja pieniä perheitä. Hirven tunnelmallinen pihapiiri tarjoaa suoran yhteyden luontoon ja kuntoreiteillemme. Välimatkaa Piispantuvan ruokalaan on noin 200 metriä, ja PiiSpan vastaanottoon noin 150 metriä.
Lue lisää