Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Piipahda Piispalassa

Olemme olemassa asiakkaitamme varten: tulit sitten lounaalle ohikulkiessa, uimaan ja kuntosalille, ensilumenladulle hiihtämään tai päiväksi viihtymään, olemme täällä sinua varten. Kaunis ympäröivä luontomme, monipuoliset liikuntamahdollisuutemme, ystävällinen henkilökuntamme, ateria- ja kahviopalvelumme sekä monipuoliset tilat juhla- ja kokoustapahtumille luovat edellytykset mukaville päiväkäynneille Piispalassa.

Palveluidemme käyttäminen on yhteiskunnallinen teko, sillä samalla tuet suomalaista nuorisotyötä. Olemme yhteiskunnallinen voittoa tavoittelematon yritys, jonka tehtävänä on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia, sekä parantaa elämänlaatua ja tukea osallisuutta. Tervetuloa Piispalaan!

Lounas ja päivällinen

Tarjoamme lounasta päivittäin asiakkaillemme ja meille poikkeaville ohikulkijoille. Lounaalla on aina tarjolla noutopöytäateria johon kuuluu myös kahvi ja jälkiruoka. Varaustilanteestamme riippuen talvikaudella päivällinen on vaihtelevasti tarjolla, joten varmistathan päivällistarjoilumme ruokalistastamme.

Viikon menu

“Koko päivä PiiSpassa – ja kaikki viihtyy!”

PiiSpan palvelut

PiiSpassa on mahdollisuuksia monipuoliseen toimintaan, sillä samasta rakennuksesta löytyvät uimahalli, jäähalli, keilahalli, PiiSpan kahvio, kokoustiloja sekä kuntosali. Leirikoululaisille PiiSpassa järjestämme myös leiridiskoja, PiiSpan yläkerrasta löytyvät Suomen jääkiekkoliiton toimistotilat.

Katso palveluiden aukioloajat tästä.

Pieneläinkoti Pihka

Pieneläinkoti Pihkassa touhua riittää ympäri vuoden. Tule katsomaan pieneläinkotimme asukkaita vierailuaikoina, tai varaa ryhmällesi ohjattua toimintaa Pihkan eläinten kanssa.

Pieneläinkoti Pihkan asukkaat esittäytyvät
Aukioloajat
Varaa ryhmällesi vierailu pieneläinkoti Pihkassa

Liikunta- ja kuntosalit

Asiakkaitamme palvelevat kaksi kuntosalia, sekä liikuntasali ja temppusali. Kuntosaleillemme pääset treenaamaan päivittäin, ja liikunta- ja temppusaliin voit varata vuoron varaustilanteemme mukaan. Aloita treenaaminen Piispalassa, tai tuo lapsesi juhlimaan syntymäpäiväänsä temppuradallemme!

Kaverisynttärit Piispalan temppuradalla saa posket punaiseksi riemusta

Kuntosalikortit
Varaa liikuntasalivuoro

Avoimet yleisöluisteluvuorot ja curling

Yleisöluisteluvuoroilla pääset luistelemaan edullisesti jäähallissamme sekä mailallisilla että mailattomilla vuoroillamme. Järjestämme myös curlingvuoroja, joilla voit hauskasti tutustua lajiin syventyä sääntöihin ja tekniikkaan tarkemminkin.

Seuraavat ohjatut tunnit

Vesijumpat

Uimahallillamme on tarjolla avoimia vesijumppia useita kertoja viikossa. Olet tervetullut mukaan jumppaamaan!

Seuraavat ohjatut tunnit

Kehonkoostumus­­mittaus InBody- mittarilla

Kehonkoostumusmittauksissa käytämme bioimbedanssimenetelmään perustuvaa InBody 770 -mittaria, joka antaa luotettavaa tietoa kehon koostumuksesta. Mittaus on turvallinen ja nopea tehdä, ja palautteen mittauksesta saat välittömästi mittauksen jälkeen. Saat mukaasi myös raportin, joka on vertailukelpoinen myöhemmin tehtävien mittausten kanssa – voit siis seurata omaa kehittymistäsi kiinnostavalla tavalla. InBody on markkinoiden kehittynein ja eniten käytetty kehon koostumuksen mittalaite. Sitä käyttävät niin terveydenhuollon-, kuntoutuksen- kuin kuntoilumaailman ammattilaiset.

Bioimpedanssimenetelmä ei sovellu kehon koostumuksen määrittämiseen, mikäli kehoon on asennettu sähkölaitteita tai metalliesineitä, kuukautisten yhteydessä tai raskauden aikana.

Varaa aika kehonkoostumusmittaukseen
Hinnasto

Päivätapahtumat

Perhejuhlat ja muut tapahtumat onnistuvat luonamme niin päivä- kuin yön yli tapahtumina. Meiltä voit varata mieluisan tilan, varata ruokailut tai tarjoilut ja tarvittaessa varata myös ohjattua toimintaa tapahtumasi ajalle.

Tehdään yhdessä onnistunut hetki luonamme!

Perhejuhlat