Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Omatoimisen matkailijan tai ryhmän valinta on vuokramökki

Vuokramökkimme ja suuremmat vuokramajoitustilamme soveltuvat omatoimiselle matkailijalle ja ryhmälle. Lomahuoneistot sijaitsevat lähellä liikuntatilojamme sekä hiihto- ja luontoreittejä, ja niissä on mahdollisuus ruoanlaittoon.

Vuokramökit ja suuremmat vuokramajoitustilamme ovat myynnissä vain Piispalan ilmoittamina ajankohtina varaustilanteestamme riippuen. Tiedustele vuokramökkejämme vastaanotostamme.

Vuokramökeissä ateriat tai tilojenkäyttö eivät sisälly hintaan. Katso hinnat palveluhinnastostamme.

Majoitustila Ketunkolo ja Oravanpesä

Vuokramökit

Vuokramökkimme soveltuvat parhaiten perheille tai pienille ryhmille. Mökeissä on kaksi makuuhuonetta joissa erilliset vuoteet, sekä olohuoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle hengelle. Matalan parven patjapaikoilla voi tarvittaessa majoittua kaksi henkilöä. Mökeissä on wc sekä suihku, sekä olohuoneen yhteydessä keittonurkkaus jossa ruoanlaitto on mahdollista.

Vuokramökin hinta on 130€/vrk.

Vuokramökkeihimme myös lemmikit ovat tervetulleita, veloitamme lemmikkimaksun 15€/viipymä. Voit käyttää omia liinavaatteita, tai varata meiltä liinavaatesetin (sis. pyyhkeen) 8€/hlö. Voit ostaa myös loppusiivouksen, hinta 50€.

Sinisen tien Helmi

Korkeatasoinen  150 m² hirsihuvila Kivijärven ranta-maisemassa tarjoaa laadukasta ajanviettoa kaikkina vuodenaikoina. Neljän makuuhuoneen huvila tarjoaa majoituksen 8-10 henkilölle ja erinomaiset puitteet esim. etätyöviikon tai loman tukikohdaksi.

Piispalan palvelut sijaitsevat huvilalta noin kilometrin päässä. Sinisen tien Helmessä yhdistyvät rauhallinen, luonnonläheinen sijainti sekä Piispalan monipuoliset palvelut ja aktiviteettimahdollisuudet.

Sinisen tien Helmen hinta on 185€/vrk.

Voit käyttää omia liinavaatteita, tai varata meiltä liinavaatesetin (sis. pyyhkeen) 8€/hlö. Voit ostaa myös loppusiivouksen, hinta 50€. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Voit varata huvilan käyttöösi vastaanotostamme tai Bookingista.

Ryhmämajoitus

Voit vuokrata majoitustilan isommallekin ryhmälle meiltä! Ryhmämajoituksessa majoittuu kuudessa huoneessa yhteensä 24 henkilöä tai kahdessatoista huoneessa jopa 48 henkilöä edullisesti. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Ryhmän käytettävissä on yhteinen oleskelutila, sekä keittiö jossa ruoanlaitto on mahdollista.

6 huoneen ryhmämajoitustilan hinta on 400€/vrk
12 huoneen ryhmämajoitustilan hinta on 600€/vrk

Ryhmä voi käyttää omia liinavaatteita, tai varata meiltä liinavaatesetit (sis. pyyhkeen) 8€/hlö. Loppusiivouksen hinta on 80€ (6 huonetta) tai 120€ (12 huonetta).