Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Omatoimisen matkailijan tai ryhmän valinta on vuokramökki

Vuokramökkimme ja suuremmat vuokramajoitustilamme soveltuvat omatoimiselle matkailijalle ja ryhmälle. Lomahuoneistot sijaitsevat lähellä liikuntatilojamme sekä hiihto- ja luontoreittejä, ja niissä on mahdollisuus ruoanlaittoon.

Vuokramökit ja suuremmat vuokramajoitustilamme ovat myynnissä vain Piispalan ilmoittamina ajankohtina varaustilanteestamme riippuen. Tiedustele vuokramökkejämme vastaanotostamme.

Vuokramökeissä ateriat tai tilojenkäyttö eivät sisälly hintaan. Katso hinnat palveluhinnastostamme.

Sinisen tien Helmi

Korkeatasoinen  150 m² hirsihuvila Kivijärven ranta-maisemassa tarjoaa laadukasta ajanviettoa kaikkina vuodenaikoina. Neljän makuuhuoneen huvila tarjoaa majoituksen 8-10 henkilölle ja erinomaiset puitteet esim. etätyöviikon tai loman tukikohdaksi.

Piispalan palvelut sijaitsevat huvilalta noin kilometrin päässä. Sinisen tien Helmessä yhdistyvät rauhallinen, luonnonläheinen sijainti sekä Piispalan monipuoliset palvelut ja aktiviteettimahdollisuudet.

Voit käyttää omia liinavaatteita, tai varata meiltä liinavaatesetin (sis. pyyhkeen) 8€/hlö. Voit ostaa myös loppusiivouksen, hinta 100€. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Voit varata huvilan käyttöösi verkkokaupastamme.

Ryhmämajoitus

Voit vuokrata majoitustilan isommallekin ryhmälle meiltä! Ryhmämajoituksessa majoittuu kuudessa huoneessa yhteensä 24 henkilöä tai kahdessatoista huoneessa jopa 48 henkilöä edullisesti. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Ryhmän käytettävissä on yhteinen oleskelutila, sekä keittiö jossa ruoanlaitto on mahdollista.

Ryhmä voi käyttää omia liinavaatteita, tai varata meiltä liinavaatesetit (sis. pyyhkeen) 8€/hlö. Loppusiivouksen hinta on 80€ (6 huonetta) tai 120€ (12 huonetta).

Kysy tarjous myynnistämme piispala@piispala.fi