Monipuolinen ja turvallinen leiri Piispalassa

Etsitkö lasten tai nuorten leiripaikkaa, tai kokous- tai virkistyspaikkaa? Nuorisokeskus Piispala on monipuolinen ja turvallinen ympäristö leireille, sekä kokous- ja virkistystapahtumiin.

Piispalan suosituille rippileireille tullaan ympäri Suomen

Rippileirien järjestämiseen olemme turvallinen, päihteetön ja luonnonläheinen toimintaympäristön ympäri vuoden. Rippileiriin Piispalassa kuuluu kaikki oleellinen: hyvät opetus- ja vapaa-ajantilat, täysihoito, majoitus sekä ohjattua toimintaa. Nuorille rakennetut tilat ja palvelut antavat seurakunnalle mahdollisuuden keskittyä kasvatustehtävään ja rippileirin tavoitteiden toteuttamiseen. Piispala on saanut olla vuosien varrella osana tuhansien nuorten riparitaivalta ja tälläkin hetkellä yhteensä noin 25 seurakuntaa järjestää ikimuistoisia rippileirejä luonamme eri vuodenaikoina.

Tarjoamme rippileireille toimivat opetus- ja vapaa-ajan tilat, rantasaunavuoron sekä ohjattu ohjelmatuokio ryhmän omien valintojen mukaisesti. Meillä voi toteuttaa myös erikoisriparin esimerkiksi liikunta- tai musiikkiteemalla.

Ryhmä nuoria istuu talvisella laavulla.

Kokoustapahtuma tai virkistyspäivä

Toimimme yrityksille ja työyhteisöille työkykyä ylläpitävänä, terveelliseen elämäntapaan kannustavana kumppanina, joka tarjoaa virikkeellisen ympäristön ja loistavat puitteet kokouksille, koulutuspäiville, seminaareille ja muille tapahtumille.

Tarjoamme yrityksille aktiviteetteja sekä eri teemoihin ja vuodenaikoihin räätälöityjä paketteja, jotka on helppo yhdistää kokous- ja työhyvinvointipäiviin. Neuvottelutilamme sopivat isompienkin asiakastilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen ja viihtyisät majoitustilamme mahdollistavat edullisen majoituksen tapahtuman yhteydessä. Kaikki tapahtuu helposti Piispalan alueella kauniissa luontomaisemassa. Ohjaajamme ovat koulutukseltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajia, liikunnanohjaajia tai luonto- ja eräoppaita, ja jokaisella heistä on vahva ammattitaito työssään.

Palveluidemme käyttäminen on yhteiskunnallinen teko, sillä samalla tuet suomalaista nuorisotyötä. Olemme yhteiskunnallinen voittoa tavoittelematon yritys, jonka tehtävänä on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia, parantaa elämänlaatua ja tukea osallisuutta.
Jätä tarjouspyyntö täältä

Piispala on nuorten paikka

Palvelumme ja ympäristömme ovat ihanteelliset järjestöjen nuorisotoiminnalle: meillä onnistuvat leirit, sopeutumisvalmennuskurssit sekä päivä- ja viikonlopputapahtumat. Olemme täyden palvelun nuorisokeskus, jossa viihtyisä majoitus, täysihoito ja turvalliset toimintamahdollisuudet yhdistyvät kauniissa luonnonympäristössä.

Nuorisotyön järjestötyöntekijöiden koulutuspäivät osana nuorisokeskustoimintaa, ja tämä takaa tapahtumien järjestämiselle edulliset hinnat. Koulutuksen ja seminaarin jälkeen luonamme on helppo vaihtaa vapaalle, ja huoltaa hyvinvointia monipuolisten liikunta- ja hyvinvointimahdollisuuksiemme parissa.