Leirikoulu Piispalassa

Leirikoulussa on kivaa, ja vaikka leirikoulu on kouluaikaa, poikkeaa se silti täysin normaalisti koulutyöstä. Leirikoulussa opitaan uusia taitoja, koetaan yhteisöllisiä elämyksiä, pidetään hauskaa yhdessä ja luodaan uusia muistoja!  Leirikoulujemme tärkeimpänä tavoitteena on edistää luokan yhteishenkeä ja ohjelmassamme korostuu siksi osallisuus, terveet elämäntavat sekä vastuullisuus omasta itsestä, toisista ja lähiympäristöstä.

Jätä leirikoulun tarjouspyyntö täältä

Leirikouluhinnasto

Lapsia uima-altaassa vesiseikkailu-leirikouluohjelmassa.

Yhteisöllisyys kasvaa leirikoulussa

Yleisiä tavoitteita leirikoululle ovat muun muassa ryhmäytyminen, yhteistyö, vastuullisuus, toisen kunnioittaminen, hyvät käytöstavat, itsenäisesti toimiminen, kaikkien huomioiminen, luokkahengen vahvistaminen, sekä hauskanpito ja kiva yhdessäolo. Tavoitteita ei tarvitse olla montaa, mutta ne ovat luokan yhdessä sopimia ja siksi tärkeitä. Tavoitteisiin sitoutuminen antaa leirikoululle punaisen langan, ja niissä onnistuminen palkitsee koko ryhmää. Lue lisää leirikoulukokemuksia täältä.

Leirikouluaktiviteetit

Meillä erilaisia leirikouluaktiviteetteja on yhteensä yli 50! Tekemistä löytyy jokaiseen vuodenaikaan ja autamme ohjelman rakentamisessa luokan toiveita kuunnellen.

Musta marsu syö ruohoa.

Miltä Piispalassa näyttää?

Tutustu alueeseemme, tiloihimme ja ympäristöömme virtuaalisen karttamme avulla.

Tee tarjouspyyntö

Saat alustavan hinnan leirikoululle jo tarjouspyyntövaiheessa tarjouslaskuristamme. Autamme kaikissa kysymyksissä, ole yhteydessä ilman kynnystä!

Tarjouspyyntö ja varaaminen helposti yhdessä järjestelmässä

Pyydä leirikoulutarjous  VirPi-palvelun kautta. Tarjouspyyntöä tehdessäsi on hyvä tietää leirikoulun toivottu ajankohta ja ryhmän koko.

Tarjousvaiheessa voit jo valita ohjelmatoiveita, joita voit vielä myöhemmin vapaasti vaihtaa. Hintalaskuri kertoo leirikoulun tarkan hinnan senhetkisillä tiedoilla (henkilömäärä, ohjelmavalinnat). Sinun kannattaa tulostaa hintatarjous itsellesi. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ja ilmoitamme vapaana olevat leirikouluajat. Huomioithan, että tarjouspyyntö ei ole vielä varsinainen leirikouluvaraus.

Kun leirikoulu Piispalassa on varmistunut, saat kutsun VirPi-palveluun luokan omalle leirikoulusivustolle. Kutsussa hyödynnetään tarjouspyyntövaiheessa annettuja tietoja. Sivustolta löydät muun muassa tärkeää yleistietoa leirikoulusta ja Piispalasta sekä majoitusinfoa. Rakennamme yhdessä VirPissä myös leirikoulunne ohjelman ohjelmatoiveidenne mukaisesti.