Legendaariset Liiga-leirit Piispalassa

Liiga-leirillä jokainen lapsi ja nuori saa elää kiekkoammattilaisen unelman todeksi. Kaikki puitteet on rakennettu viimeisen päälle aidoiksi, jotta lapsi ja nuori saa kokea olevansa tähti. Liiga-leirin tärkein opetus on, että jokainen on tärkeä; jokaiselle on paikka tässä maailmassa.

Liiga-leirillä jokainen lapsi ja nuori saa elää kiekkoammattilaisen unelman todeksi. Liiga-leirit tarjoavat myös tulevaisuuden jääkiekkoselostajille, kommentaattoreille ja toimittajille mahtavan lähtökohdan työuran aloittamiselle. Kaikki puitteet on rakennettu viimeisen päälle aidoiksi, jotta lapsi ja nuori saa kokea olevansa tähti.

Nuoret istuvat ulkona esiintymislavan reunalla jääkiekkopaidat päällä.

Liiga-leirien tunnelma välittyy koteihin saakka

Jokainen Liiga-leirin matsi lähetetään suorana kotikatsomoihin. Selostajat ja kommentaattorit tekevät kaikkensa, jotta tunnelma ja pelin käänteet välittyvät kotisohville asti. Pelin jälkeiset pelaajahaastattelut täydentävät studion asiantuntijapohdintoja ja antavat äänen varsinaisille kiekkotähdille!

Joukkueen rakentaminen pelaajavaihtoineen, runkosarja ja play off -kierrokset huipentuvat lopulta finaaliin, jonka voittajat pääsevät nostamaan käsivarsilleen himoitun Kanada-maljan!  Suuren maailman tyyliin voittajien nimet kaiverretaan voittopokaaliin.

Illalla saunotaan ja grillaillaan. Eri puolilta Suomea tulevat lapset tutustuvat, ihmettelevät toistensa murteita ja luovat uusia ystävyyssuhteita!

Kesän 2024 Liiga-leirit on varattavissa

Kesän 2024 Liiga-leiripaikat on varattavissa. Katso leirien ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu Liiga-leirille

Miltä Piispalassa näyttää?

Tutustu alueeseemme, tiloihimme ja ympäristöömme virtuaalisen karttamme avulla.