Omatoimiset aktiviteetit Piispalassa

Piispalassa voit kokeilla monia erilaisia omatoimisia aktiviteettejä niin päiväkävijänä kuin majoittujanakin. Vallitseva sää tai vuodenaika ei rajoita toimintaa, sillä tekemistä löytyy niin sisä- kuin ulkotiloistakin. Kaikkia näitä riemuja pääset hyödyntämään pientä maksua vastaan, osa palveluistamme on myös maksuttomia! Katso lisätietoja hinnoista ja aukioloajoistamme, tai kysy lisää vastaanotostamme.

Uimahalli ja keilahalli

Uimahallimme ja keilahallimme palvelevat asiakkaitamme ympäri vuoden.  Kesäaikaan uimahallimme on avoinna suppeammilla aukioloajoilla, joten tarkistathan aikataulut ennen tuloasi. Keilaratavarauksia voit tehdä vastaanotostamme joko paikanpäällä tai ennakkoon!

 

Kuntosalit ja liikuntasalit

Kaksi kuntosaliamme sekä liikuntasalit ovat avoinna ja käytettävissä päivittäin. Kaikissa saleissamme on ympäri vuoden myös ryhmävarauksia, joten liikuntasalien varaukset kannattaa tehdä ennakkoon. Liikuntasalin varustukseen kuuluu perusliikuntavälineitä kuten palloja, maaleja ja verkkoja, ja näistä saat lisätietoa henkilökunnaltamme.

Uimaranta ja rantapelit

Piispalan oma uimaranta on ihastuttava paikka kesäpäivän viettämiseen. Rannalla on myös beach volley -kenttä, ja voit tarvittaessa lainata palloja vastaanotostamme.

Ulkopelit on Piispalan ohjattu aktiviteetti.

Hiihtoladut ja luontopolut

Ensilumen kaudella asiakkaitamme palvelee maksullinen ensilumen latu, ja kauden jatkuessa laaja hiihtolatuverkostomme on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä. Kesäaikaan Piispalankankaan kuntopolut ja lukuisat pienet polut ilahduttavat monipuolisuudellaan ja kauneudellaan. Myös pidemmille päiväretkille ja maastopyöräilijöille löytyy reittejä.

Pieneläinkoti Pihka

Pieneläinkoti ja sen sympaattisen asukkaat ottavat mielellään vieraita vastaan. Pieneläinkodin aukioloajat ovat rajalliset, joten niistä kannattaa tiedustella ennakkoon, mikäli suloisten marsujen ja veikeiden vuohien näkeminen on ehdoton käynnin kohokohta.

Vuokravälineet

Vuokraamme laadukkaita SUP-lautoja, veneitä sekä kanootteja vesillä liikkumisesta kiinnostuneille. Vuokravälineiden lisäksi mukaan saat aina myös pelastusliivit sekä tarvittavat ohjeet vesillä turvallisesti liikkumiseen. Piispalassa on myös kaksi fatbike-pyörää, joita vuokraamme asiakkaillemme. Meloen ja pyöräillen koet Piispalan luonnon ihan uudella tavalla! Lisätietoa vuokravälineistämme saat vastaanotostamme.

Frisbeegolf

Piispalankankaan alueella on 19-väyläinen frisbeegolf-rata, ja kiekkoja voit lainata vastaanotostamme.

Yleisöluisteluvuorot

Jäähallissamme on talvikaudella tarjolla yleisöluisteluvuoroja niin perheille, mailattomille kuin mailallisillekin luistelijoille. Vuorojen aikataulut löydät ajankohtaista-sivumme liikuntakalenterista. Luistelemaan pääset vain kypärä päässä, joten huolehdithan että olet asianmukaisesti varustautunut. Mikäli luistimet tuntuvat tylsiltä, voit hoitaa myös niiden teroittamisen Piispalassa!

Maastoseikkailu ja geokätköt

Lähde perheen kanssa omatoimiselle maastoseikkailulle, tai löydä alueemme omat geokätköt. Vinkkejä ja kartat saat vastaanotostamme.

Ateria- ja kahviopalvelut

Vastaanottomme yhteydessä kaikkia asiakkaitamme palvelee kahvio-myymälä, josta voit ostaa niin suolaisia kuin makeita kahvileipiä sekä tietenkin herkkuja. Piispantuvan ruokalassamme tarjolla on päivittäin lounaspöytä, ja ateriasi voit maksaa suoraan ruokalassamme.

Kehonkoostumusmittaus InBody-mittarilla sekä Neurosonic-hoidot

Kehonkoostumusmittaus tarjoaa kiinnostavaa tietoa kehosi tilasta, ja antaa vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseen. Neurosonic-hoito taas auttaa muun muassa alentamaan stressiä, palautumaan ja rentoutumaan. Molempiin palveluihin tarvitset ajanvarauksen, lisätietoja saat vastaanotostamme.

Metsäpunttis ja kuntoportaat

Piispalaan on rakenteilla metsäkuntosali sekä kuntoportaat! Seuraa ilmoitteluamme ja tule testaamaan uudet treenimahdollisuudet!

Ohjatut aktiviteetit

Kaipaisitko elämyksellisiä lajikokeiluja tai muuta ohjattua toimintaa? Meiltä voit varata ohjatun ohjelmatuokion tai useammankin! Katso laaja aktiviteettivalikoimamme ja ole yhteydessä vastaanottoomme, tai pyydä tarjous!

Hyvän elämän jäljillä!