Luontohyvinvointi -viikonloppu Piispalassa 24.-26.5.

Löydä tasapaino luonnosta, rentoudu joogan parissa ja löydä syvempi yhteys itseesi Olivia Kuitusen Luontohyvinvointi teemaisessa viikonlopussa. Tule mukaan parin päivän mittaiselle seikkailulle, jossa yhdistyvät luonto, hyvinvointi ja oman sisäisen voiman vahvistaminen.

 

Luontohyvinvointi -viikonloppu on syvempi sukellus omiin kerroksiisi joogan, vahvuustyöskentelyn, stressinpurkuharjoitusten, sekä yhteisten keskusteluhetkien ja luentojen kautta.

Näiden lisäksi viikonlopun ohjelmaan kuuluu rentoutumista, ja teeman mukaisesti nautitaan luonnon hyvinvointivaikutuksista, upeassa ja rauhallisessa Piispalaa ympäröivässä luonnossa. Rentoudutaan tunnelmallisen perinnesaunan pehmeissä löylyissä, ja kokeillaan kädentaitojamme korukivenhionnan muodossa.

 

”Erinomaisesti järjestetty kokonaisuus ja kaikki toiminnot tapahtuivat sujuvasti. Monipuolinen ohjelma, joka tuki omia tavoitteitani”

Piispala tarjoaa sinulle ravitsevaa ja hyvää ruokaa, sekä lukuisia erilaisia lajikokeilumahdollisuuksia oman aikasi viettoon. Voit pulahtaa uimahallissa, käydä tutkimassa luontopolkuja fatbikella, sup-lautailla upealla hiekkarannallamme tai ihan vain rentoutua omassa majoituksessasi.

 

 

Luontohyvinvointi -viikonlopun ohjaaja Olivia Kuitunen

Olivialta löytyy jo yli 30 vuoden kokemus kaiken ikäisten ohjaamisesta hyvinvoinnin pariin, ja hän on kouluttautunut monipuoliseksi ja erittäin taitavaksi osaajaksi.

 

Kenelle Luontohyvinvointi -viikonloppu sopii?

Luontohyvinvointi -viikonloppu sopii sinulle, joka olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi niin fyysisellä, kuin henkiselläkin tasolla. Luontohyvinvointi -viikonlopusta saat työkaluja arjessa jaksamiseesi, sekä itsesi kehittämiseen jatkossakin.
Et kuitenkaan tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai muistakaan tämän tyylisistä tapahtumista. Pelkästään halu saada pieni tauko arjesta, ja kiinnostus omaa itseä ja itsensä kehittämistä kohtaan, ovat täydellisiä syitä osallistua Luontohyvinvointi -viikonloppuun.

Mitä tarvitsen mukaan?

Ota mukaasi vaatteita, joissa sinun on mukava olla. Piispala tarjoaa sinun käyttöösi viikonlopun ajaksi joogamaton sekä liinavaatteet ja pyyhkeen, joten niitä ei sinun tarvitse muistaa. Piispalassa on uimahalli sekä upea hiekkaranta, joten mikäli pidät uimisesta, on uimapuku hyvä olla mukana. Eikä hätää, vaikka se unohtuisi, sillä meiltä saat senkin vuokrattua.

 

Luontohyvinvointi -viikonloppu 24.-26.5. (2vrk)

380 €/2vrk. Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, liinavaatteet sekä viikonlopun ohjelman.

Majoitus on rauhallisissa kahden hengen huoneissa, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus saada oma majoitustila. Yhden henkilön huoneen lisä on 30 €/viikonloppu.

 

PIISPALA SUOSITTELEE

Rento irtiotto arjesta

  • Täysihoito päivittäin (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapalat), sekä liinavaatteet
  • Piispalan kuntosali vapaasti käytettävissä viikonlopun ajan
  • Viihtyisä ja rauhallinen majoitus
  • Uimahallin majoittujahinta 5 €
  • Fatbike tai sup-lauta vuokra 15 €/tunti