Syyslomalla lepoa ja reipasta tekemistä

Piispalan syyslomaviikot ovat täynnä mukavaa yhdessä tekemistä, liikuntaa ja sopivasti lepoa! Fatbike-retki metsäpoluilla, ruskan värit ja luonnonrauha, riemukasta pulikointia uimahallissa ja koko perheen keilauskisa! Näitä kaikkea ja paljon muuta sisältää koko perheen syysloma Piispalassa.

Parasta lomalla oli aktiivinen meno ja Piispalan monipuolisuus! Henkilökunta on ihan huippua!”

Kolme lasta makaa sammaleella metsässä.

Syyslomapaketti 3vrk 16.-28.10.2023

Lomapakettiin sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa tai perhehuoneistossa (mökki tai paritalohuoneisto) sekä kunto- ja liikuntasalien käyttö varaustilanteen mukaan.

 • 258 €/hlö/3 vrk
 • 150 €/hlö/3 vrk/alle 14v.
 • alle 4-vuotiaat maksutta

Soita 0207 694 300
Meilaa piispala@piispala.fi

Aktiviteetteja ja luonnon rauhaa

Lomaviikkojen päivittäinen ohjattu ohjelma järjestetään maanantaista perjantaihin. Päivittäin tarjolla on vähintään yksi ohjattu aktiviteetti.

Viikko-ohjelma:

Maanantai

 • Jousi- ja ekoaseammunta 12-13.30

Tiistai

 • Seinäkiipeily ulkotornilla 12-13.30
 • Merenneitouinti 13.30-14.15

Keskiviikko

 • Kädentaitotyöpaja 12-13.30
 • Frisbee-heittokoulu 14-15.30

Torstai

 • Pelit kuplahallissa 12-13.30
 • Torstaitreenit 17-19

Perjantai

 • Seinäkiipeily ulkotornilla 12-13.30

Omatoimista tekemistä joka päivälle

Syyslomalla päivät kuluvat kiireettömästi mutta aktiivisesti. Poimi alta tärpit lomapäiviisi ja tee lomastasi syksyn paras reissu!

Fatbike-pyörät: Vuokraamme fatbikepyöriä vastaanotostamme. Hinta 15€/tunti, 10€/per lisätunti

Kuntoportaat ja rantapunttis: Keväällä 2021 valmistuneet kuntoportaat ja niiden yhteydessä oleva rantapunttis sijaitsevat rannalla veden läheisyydessä! Treenaa ulkoilmassa ja nauti rannan tunnelmasta liikkuessasi!

Liikuta- ja kuntosalit: Loman hintaan sisältyy 2 tuntia liikuntasaliemme käyttöä. Lapsille on oma temppusali, ja liikuntasalissa onnistuvat kaikki pallopelit sekä höntsäilyt. Kuntosaliltamme löydät monipuoliset treenilaitteet sekä vapaita painoja ja sitä voit hyödyntää koko lomasi ajan rajoituksetta!

Pieneläinkoti Pihka: Pihka palvelee koko loman ajan asiakkaitamme. Tule tutustumaan Pieneläinkotimme asukkaisiin ja Pihkan päivittäisiin touhuihin. Vierailu Pihkassa sisältyy lomapaketin hintaan.

Frisbeegolf: Tutustu uuteen upeaan 18-väyläiseen frisbeegolf-rataamme! Kiekkoja saat lainaan panttia vastaan vastaanotostamme.

Päiväpatikat ja luontoretket: Tee eväsretki Öijäniemen laavulle (yhteensä n. 3km) tai kodalle (yhteensä n. 6km). Pidemmän päiväpatikan saat, kun patikoit Teerilammen laavulle (yhteensä 16km, ei rengasreitti). Kysy lisää reiteistä vastaanotostamme!

Miltä Piispalassa näyttää?

Tutustu alueeseemme, tiloihimme ja ympäristöömme virtuaalisen karttamme avulla.

Lähialueen tarjontaa:

Pyhä-Häkin (linkki avautuu uuteen ikkunaan) ja Salamajärven (linkki avautuu uuteen ikkunaan) kansallispuistot sijaitsevat noin 30 minuutin ajomatkan päässä Piispalasta.