Varaa majoitus

Syyslomalla lepoa ja reipasta tekemistä

Piispalan syyslomaviikot ovat täynnä mukavaa yhdessä tekemistä, liikuntaa ja sopivasti lepoa! Fatbike-retki metsäpoluilla, ruskan värit ja luonnonrauha, riemukasta pulikointia uimahallissa ja koko perheen keilauskisa! Näitä kaikkea ja paljon muuta sisältää koko perheen syysloma Piispalassa.

Parasta lomalla oli aktiivinen meno ja Piispalan monipuolisuus! Henkilökunta on ihan huippua!”

Kolme lasta makaa sammaleella metsässä.

Syyslomapaketti 3vrk

Lomapakettiin sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa tai perhehuoneistossa (mökki tai paritalohuoneisto) sekä kunto- ja liikuntasalien käyttö varaustilanteen mukaan. Hintaan sisältyy myös maksuton vierailu Pieneläinkoti Pihkassa.

  • 255 €/hlö/3 vrk
  • 150 €/hlö/3 vrk/alle 14v.
  • alle 4-vuotiaat maksutta

Aktiviteetteja ja luonnon rauhaa

Lomaviikkojen päivittäinen ohjattu ohjelma järjestetään maanantaista perjantaihin. Ohjelmaan sisältyy mm. seuraavia aktiviteetteja: jousiammuntaa, ohjattuja treenejä, kädentaitoja, Pieneläinkoti Pihkan touhuja sekä liikunnallisia pelejä. Lomaviikkojen ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa, päivittäin tarjolla on vähintään yksi ohjattu aktiviteetti.

Omatoimista tekemistä joka päivälle

Syyslomalla päivät kuluvat kiireettömästi mutta aktiivisesti. Poimi alta tärpit lomapäiviisi ja tee lomastasi syksyn paras reissu!

Maksuttomat yleisöluisteluvuorot: lomaviikkojen aikana tarjolla on lähes päivittäin yleisöluisteluvuoroja jäähallissamme.

Fatbike-pyörät: Vuokraamme fatbikepyöriä vastaanotostamme. Katso vuokrahinnat tarkemmin tästä linkistä.

Kuntoportaat ja rantapunttis: Keväällä 2021 valmistuneet kuntoportaat ja niiden yhteydessä oleva rantapunttis sijaitsevat rannalla veden läheisyydessä! Treenaa ulkoilmassa ja nauti rannan tunnelmasta liikkuessasi!

Liikuta- ja kuntosalit: Liikuntatilojemme käyttö sisältyy lomasi hintaan, ja voit käyttää niitä vapaasti varaustilanteen mukaan. Lapsille on oma temppusali, liikuntasalissa onnistuvat kaikki pallopelit ja höntsäilyt, ja kuntosaliltamme löydät monipuoliset treenilaitteet sekä vapaita painoja.

Pieneläinkoti Pihka: Pihka palvelee koko loman ajan asiakkaitamme. Tule tutustumaan Pieneläinkotimme asukkaisiin ja Pihkan päivittäisiin touhuihin. Vierailu Pihkassa sisältyy lomapaketin hintaan.

Frisbeegolf: Tutustu lajiin! Piispalankankaan metsässä on frisbeegolf-rata, ja kiekkoja saat lainaan maksutta vastaanotostamme.

Päiväpatikat ja luontoretket: Tee eväsretki Öijäniemen laavulle (yhteensä n. 3km) tai kodalle (yhteensä n. 6km). Pidemmän päiväpatikan saat, kun patikoit Teerilammen laavulle (yhteensä 16km, ei rengasreitti). Kysy lisää reiteistä vastaanotostamme!

Lähialueen tarjontaa:

Pyhä-Häkin (linkki avautuu uuteen ikkunaan) ja Salamajärven (linkki avautuu uuteen ikkunaan) kansallispuistot sijaitsevat noin 30 minuutin ajomatkan päässä Piispalasta.