Loppuvuoden tarjous urheiluseuroille ja joukkueille

Etsitkö täydellistä ympäristöä joukkueenne seuraavaa leiriä varten? Piispala tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden urheiluseuroille ja joukkueille viettää harjoitusleiriä tai turnausviikonloppu huippupuitteissa – ja vieläpä edullisemmin!

Nyt kaikki uudet joukkue- ja seuravaraukset saavat -15 % alennuksen voimassa olevista hinnoista marras-joulukuun aikana. Tämä koskee kaikkia lajeja, olipa joukkueesi sitten jäällä, kentällä tai vedessä!

Soita 0207 694 303
Meilaa piispala@piispala.fi

Monipuoliset tilat ja lajit

Piispalan laadukkaat urheilutilat takaavat, että jokainen leiri ja turnaus sujuu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tarjoamme erinomaiset harjoitteluolosuhteet erityisesti seuraaville lajeille:

  • Jäälajit: Hyödynnä jäähallimme joukkueesi tehokkaaseen treenaamiseen.
  • Jalkapallo: Piispalan tekonurmikenttä on katettu ympärivuotiseen harjoitteluun. Halli tarjoaa erinomaiset olosuhteet jalkapallon lisäksi myös mm. pesäpallon, rugbyn ja lacrossen harrastajille.
  • Uinti: Piispalan uimahalli tarjoaa huippuolosuhteet uimareille ja vesipallon joukkueille – lämmin vesi ja pitkät altaat kutsuvat!

Miksi Piispala?

Meillä urheilu ja hyvinvointi yhdistyvät saumattomasti. Kattavien urheilumahdollisuuksien lisäksi majoitus- ja ruokailupalvelut on suunniteltu niin, että jokainen joukkue voi keskittyä täysillä omaan suoritukseensa. Piispala tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa voi keskittyä harjoitteluun ja rakentamaan tiimihenkeä.

Soita 0207 694 303
Meilaa piispala@piispala.fi

Varaa nyt ja hyödynnä marras-joulukuun etu!

Älä jää paitsi tästä tarjouksesta! Tämä -15 % alennus on voimassa vain uusille varauksille ja vain marras-joulukuun ajan. Varmista paikkasi jo tänään!

Ota yhteyttä ja varaa

Ota yhteyttä myyntitiimiimme – me autamme teitä suunnittelemaan täydellisen urheiluleirin.