Pikkujoulut Piispalassa

Sattuiko vuoro firman pikkujoulujen järjestämiseen, mutta ideat tai aika järjestelyihin on vähissä? Ei huolta, meillä on sinulle ratkaisu!
Ilmoita meille vain ryhmänne koko, toivottu ajankohta ja aktiviteettitoiveet sekä mahdollinen budjetti, niin voit jättää suunnittelutyön meidän harteillemme.

Suunnittelemme ja järjestämme teidän ryhmänne näköisen ja toiveidenne mukaisen pikkujoulupäivän. Piispalan monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet palvelevat kaiken ikäisiä, niin aktiivisia, kuin rauhaa ja rentoutumistakin kaipaavia työporukoita. Rannan saunatilat tarjoavat loistavat puitteet yhteistä illanviettoanne varten, ja Piispantuvan ruokala tarjoilee maistuvat ruuat tarpeidenne mukaisesti.

Meiltä saatte pikkujoulujen ohjelman, ruokailut, sekä majoituksen samasta paikasta. Ja mikä parasta, valitsemalla kohteeksenne Piispalan, tuette samalla suomalaista nuorisotyötä!

Ohjelma ja aktiviteetit

Piispalasta löytyy lukuisia erilaisia aktiviteettivaihtoehtoja, joista voitte valita omatoimista tekemistä, tai uppoutua uusiin lajeihin osaavan ohjaajan opastamana. Miltä kuulostaisi kekseliäisyyttä ja taitoa vaativat tiimiolympialaiset, tai yhteistyötaitoja ja strategiaa kysyvä curling?

Ruokailu

Ravintolapalvelumme toimivat joustavasti ja asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Päivittäiset ateriat aamiaisesta iltapalaan tarjoamme Piispantuvan ruokalassamme, ja tarvittaessa järjestämme aterian asiakkaan toivomaan tilaan muuallakin Piispalassa. Ruokapalveluihimme kuuluvat myös juhlavammat, valmiit menut.

Kokous ja illanvietto

Alueeltamme löytyy useita erikokoisia kokous- ja ryhmätyötiloja yhteisten tilaisuuksien järjestämiseen. Rannan saunatilat tarjoavat upeat puitteet illanviettoon, tai pienimuotoisempiin tilaisuuksiin. Saunojen yhteydessä oleville Takkatuville tai Perinnesaunan pihapiiristä löytyvälle Kalastajatorpalle on mahdollista tilata illaksi ryhmälle pientä purtavaa.

Majoitus

Mikäli saavutte Piispalaan kauempaa tai ilta venyy myöhäiseksi, on meiltä mahdollista varata myös rauhallinen ja viihtyisä majoitus koko porukalle!