Piispalan leirikoulut tutuksi virtuaalisissa avointen ovien päivissä

Piispalan virtuaaliset avoimet ovet pidetään tiistaina 23.5. sekä tiistaina 30.5. Avoimien ovien tapahtumassa saat tietoa leirikouluohjelmistamme, alueestamme ja palveluistamme, ja voit esittää kysymyksiä sinua mietityttäviin asioihin. Tervetuloa tutustumaan Piispalan leirikouluihin!

“Mitkä on parhaat aktiviteetit talvileirikouluun? Mitä majoitusvaihtoehtoja on ja kuinka yövalvonta hoituu? Kuinka oppilaani erityisruokavalio voidaan huomioida leirikoulun aikana? Mikä on opettajan rooli ohjattujen aktiviteettien aikana? Kuinka asetamme leirikoululle tavoitteet ja miten ne toteutuvat Piispalassa? Miten teen tarjouspyynnön?”

Mitä?

Virtuaalisessa avointen ovien päivässä leirikoulua suunnittelevat opettajat pääsevät tutustumaan palveluihimme henkilökuntamme avustuksella. Leirikoulu voi olla vasta tulevaisuudessa siintävä tavoite, tai voit olla jo tarjouspyynnön tai varauksen tehnyt! Tämä tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka haluavat kuulla lisää tai esittää täsmäkysymyksiä leirikouluhin tai Piispalaan liittyen.

Missä?

Virtuaaliset avoimet ovet toteutetaan Piispalan omalla stream-tapahtumien alustalla. Tapahtumassa paikalla ovat Piispalan leirikoulumyynnistä vastaava Risto Myllynen sekä kysymyksiin myös vastaamassa Marja Vilander. Tapahtumassa pääset kiertämään Piispalan alueella virtuaalikarttaamme hyödyntäen, kuulemaan kuinka leirikouluprojekti etenee ja miten Piispala on tukena prosessissa, sekä saat vinkkejä myös varainhankintaan. Etsimme pilottiluokkia uuden leirikoululuokkien varainhankinnan työkalun testaamiseen ja avoimien ovien tapahtumassa saat lisätietoa tästä ja voit myös ilmoittautua mukaan pilottirymään!

Milloin?

Tapahtumat järjestetään toukokuussa kahtena tiistaina: 23. sekä 30.5. Tapahtuma-aika on klo 14-16, ja voit liittyä koska vain joustavasti  mukaan oman aikataulusi puitteissa.

Miten mukaan?

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan pääset avointen ovien tapahtumaan alla olevasta nappulasta

tai kopioimalla tämän linkin https://event.prospectumlive.com/leirikouluinfo-opettajille

Tapahtuman aula aukeaa tapahtumapäivinä klo 13.45. Piispalan henkilökunta on paikalla tapahtumahuoneissa klo 14.00 alkaen. Tervetuloa mukaan avointen ovien päiväämme!