Leirillä Piispalassa

Koronan suhteen varovaisuutta on noudatettava huolellisesti kaikessa toiminnassa. Olemme koonneet ohjeita ja tietoa siitä, kuinka pyrimme varmistamaan jokaisen leirin ja leiriläisen turvallisen oleskelun luonamme Piispalassa.

Asiakkaidemme tulee noudattaa THL:n ohjeita käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä (1-2 metriä). Kasvomaskin käyttäminen on suositeltavaa niissä tilanteissa, kun riittäviä turvavälejä ei pystytä ylläpitämään. Mikäli Piispalassa ollessasi tunnet oireita (kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi), vetäydythän välittömästi majoitustilaasi ja olet yhteydessä sekä ryhmän vastuuhenkilöön sekä vastaanottoomme.

Ryhmän toiminta

Luonamme olevien ryhmien toiminta on organisoitu siten, että ryhmät eivät kohtaa toisiaan toimintatiloissa ja ohjelmien aikana. On erittäin tärkeää, että jokainen ryhmän jäsen sitoutuu noudattamaan ryhmälle annettuja aikatauluja ja ohjeita tilojen käytöstä.

  • Ryhmien ja asiakkaidemme käytettävissä ovat kaikki liikunta- ja toimintatilamme.
  • Kahviomyymälä on avoinna ryhmille päivittäin kahvion aikataulujen mukaisesti. Ovenkahvojen desinfiointi ja tilan läheisyydessä olevien wc-tilojen siivous suoritetaan useita kertoja päivässä. Yleiset tilat siivotaan päivittäin.
  • Ryhmien suositellaan ohjelman ulkopuolella kokoontuvan ulkotiloissa.

Ruokailu

Ruokailuajat porrastamme edelleen siten, että kullakin asiakasryhmällä on oma ruokailuaika. Ruokailuajan kesto on noin 30 minuuttia joka ryhmällä.

  • Ateriapalvelumme ryhmille toteutetaan porrastetusti siten, että samassa ruokailutilassa ruokailee vain yksi ryhmä kerrallaan. Pöydät pyyhitään ryhmien välissä ja ottimet vaihdetaan. Henkilökuntamme käyttää hengityssuojainta työskennellessään ruokasalin puolella.
  • Ryhmät voivat kohdata ohimennen ruokalamme noutolinjastolla tai astianpalautuspisteellä. On tärkeää, että jokainen huolehtii käsihygieniasta, turvaväleistä sekä noudattaa ohjeita turvallisesta yskimisestä ja aivastamisesta.
  • Piispantuvan ruokalan sisäänkäynnin läheisyyteen on rakennettu käsienpesupaikkoja, joissa jokaisen henkilön tulee pestä kätensä huolellisesti THL:n ohjeen mukaisesti. Ruokalassa sisällä on myös mahdollisuus desinfioida kädet tarpeen mukaan.

Majoitus

  • Päivittäinen välisiivous tehdään ryhmän majoitustilojen yhteisiin tiloihin ryhmän ollessa pois majoitustiloista, huoneita ei leirien aikana välisiivota (ellei ryhmän sopimuksessa ole näin erikseen sovittu).
  • Asiakasryhmien ja asiakkaiden ei ole suositeltua vierailla toisten, samaan aikaan majoittuvien asiakkaiden majoitustiloissa. Myös kaikkia muita asiakasryhmien välisiä kohtaamisia tulee välttää mahdollisten tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi.

Jos sairastut leirin aikana

Mikäli saat flunssaoireita Piispalassa olosi aikana, tulee asiakkaan tai ryhmän vastuuohjaajan olla yhteydessä vastaanottoomme välittömästi. Sairastumistapauksissa selvitämme yhdessä leirin jatkamisen mahdollisuudet sairastuneen osalta.

Kiinnitäthän huomiota omaan olotilaan, ja tulet Piispalaan vain terveenä! Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa vastaanottoomme tai olla yhteydessä sähköpostitse.