Tervetuloa Metsähotelli Piispalaan!

Tule mukaan viettämään ikimuistoinen yö ulkona Karstulan Seudun Samoilijoiden kanssa! Metsähotellissa on mahdollista majoittua joko järjestäjien tarjoamassa majoitteessa tai omassa majoitteessasi varaamalla paikan etukäteen. Majoittuminen on maksutonta.

Metsähotelli Piispala sijaitsee keskellä Suomea, keskellä luontoa, upean Kivijärven rannalla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 22.6. Ilmoittautuminen ja tapahtuman tiedot tästä linkistä (avautuu toiseen ikkunaan).

Tapahtuman aktiviteetteja

Meillä on hienot puitteet kokeilla SUP-lautailuamelontaa tai pulahtaa kirkkaaseen veteen uimaan. Mäntymetsän siimeksessä, aivan rantaviivan läheisyydessä on Hyvinvointipolku, jonka voi omatoimisesti käydä kävelemässä. Piispalan frisbeegolf-rata haastaa heittäjän tarkkuuteen ja keskittymiseen. Rata kiertää kuntoradan läheisyydessä, josta löytyy myös maastoseikkailuun hauskat toiminnalliset tehtävät koko perheelle.

Metsähotelli Piispalan mäntymetsän polkuverkosto tarjoilee polkujuoksijalle helpohkon maaston kokeilla lajia. Metsäpunttiksella sekä stunt-radalla voi kokeilla kestävyttä, voimaa sekä nopeutta. Alueen hyvät maastoreitit sopivat myös aloittelevalle maastopyöräilyharrastajalle. Lapsille löytyy kädentaitopajasta tekemistä ja illan kruunaa saunominen Kivijärven kirkkaan vesistön äärellä.

Ohjelman lisäksi voit hyödyntää myös muita tapahtuman palveluita, kuten Metsäkioskin maukkaita ruokatarjoiluja ja varata itsellesi myös aamupalan sunnuntaiaamuksi.

Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua ja se on avoin kaikille.Tapahtuman järjestää Karstulan Seudun Samoilijat (linkki avautuu uuteen ikkunaan) yhteistyössä Suomen Ladun (linkki avautuu uuteen ikkunaan) ja Piispalan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi

Tästä linkistä voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi tapahtumaan.