Syyslomaleirit 2023 lapsille ja nuorille Piispalassa

Piispalan lasten ja nuorten  leireillä tarjolla on monipuolista tekemistä liikunnan ja elämysten parissa, ja valittavana sekä päiväleiri että yönylileirejä. Tule mukaan seikkailuun!

Parkour-leiri to-pe 19.-20.10.2023 “Loikkakopla” 

Tervetuloa ”Loikka-kopla” Parkour-leirille Nuorisokeskus Piispalaan. Parkourilla on luontainen taipumus innostaa ja tuottaa iloa riippumatta fyysisestä suorituskyvystä tai sukupuolesta. Lajissa opetellaan hahmottamaan omat fyysiset rajat ja luomaan omaa liikettä omien kykyjen mukaan sekä harjoitellaan ongelmanratkaisutaitoja ja kohtaamaan jännittäviä tilanteita. Jännittävältä tuntuvista tehtävistä suoriutuminen tuottaa mieleenpainuvia onnistumisen kokemuksia. Parkour harjoitteluun kuuluu olennaisena osana myös yhteistyössä tehtävät leikit ja pelit. Parkour opettaa vastuullisuutta itseä, ympäristöä ja muita ihmisiä kohtaan! Olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi parkouraaja, tekemistä löytyy! Osa harjoituksista on sisällä ja osa ulkona.  

Ikäsuositus leirille on 10–12-vuotta ja leiripaikkoja on 20 osallistujalle.  

Leirin hinta on 65 €/lapsi. Hintaan sisältyy majoitus, ateriat sekä ohjattu ohjelma.  

Leiri alkaa to 19.10.2023 klo 10.00 ja päättyy pe 20.10.2023 klo 13.00 

Sitova ilmoittautuminen leirille tästä linkistä: https://zef.fi/s/dvqbvc94/ 

Jos et saa erikseen jokaisesta leirille ilmoittautumisesta (esim. sisarukset) vahvistusta sähköpostiisi (katso myös roskapostikansio), ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin varmistamme leiripaikkasi.  

Welcome to the Gaming World! Pelileiri to-pe 19.-20.10.2023  

Miltä kuulostaisi rentoutuminen Minecraftia pelaamalla kanssa hyvässä seurassa yönyli leirillä? Pelileirimme on matalan kynnyksen toimintaa ja mukaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset pelurit pelitaustasta riippumatta. Leiripäivät sisältävät sekä ohjattua että vapaata pelaamista ja ulkoilua/liikuntaa.  Leirin aikana leiriläiset pääsevät tutustumaan nuorten suosiossa olevaan Minecraft -peliin. Mukaan tarvitset vain iloista mieltä ja yhteistyöhalua. 

Leiri on suunnattu 10–13-vuotiaille pelaamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille ja leiripaikkoja on 12 osallistujalle.

Leirin hinta on 65 €/osallistuja. Hintaan sisältyy majoitus, ateriat sekä ohjattu ohjelma sisältäen tietokoneen & oheislaitteet leirin ajaksi.

Leiri alkaa to 19.10.2023 klo 10.00 ja päättyy pe 20.10.2023 klo 13.00.  

Sitova ilmoittautuminen leirille tästä linkistä: https://zef.fi/s/itb69sgd/ 

Jos et saa erikseen jokaisesta leirille ilmoittautumisesta (esim. sisarukset) vahvistusta sähköpostiisi (katso myös roskapostikansio), ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin varmistamme leiripaikkasi.  

Piispala Minecraft-maailmassa.

Kepparileiri to 19.10. 2023  

Leirillä valmistetaan omat kepparit ja vietetään päivä talliympäristössä Pieneläinkoti Pihkassa. Leirillä osallistujat kehittävät luovuuttaan hyödyntäen kierrätysmateriaaleja (ota mukaan oma villasukka/sukka) sekä harrastavat keppareiden sekä Pieneläinkodin eläinten kanssa. 

Ikäsuositus leirille on 7–14-vuotta, ja leiripaikkoja on 25 osallistujalle. 

Päiväleirin hinta on 25 €/lapsi. Hintaan sisältyy päivän ateriat sekä ohjattu ohjelma.

Leiri alkaa to 19.10.2023 klo 10.00 ja klo 15.00.  

Sitova ilmoittautuminen leirille tästä linkistä: https://zef.fi/s/l3r39p68/ 

Jos et saa erikseen jokaisesta leirille ilmoittautumisesta (esim. sisarukset) vahvistusta sähköpostiisi (katso myös roskapostikansio), ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin varmistamme leiripaikkasi.  

Leirien peruutus

Peruuta leirisi heti puhelimitse tai sähköpostilla, jos et pääse osallistumaan. Maksamattoman leirin peruutus kuluton 14 vrk ennen leiriä, maksetun ja peruutetun leirin hinnasta veloitamme tällöin toimistokuluja 15 €.
Peruutus 14–0 vrk ennen leiriä veloitus 100 % leirin arvosta. Sairastapauksissa lääkärintodistuksen kanssa veloitamme 15 € toimistokuluja. Saapumatta jääminen laskutetaan varauksen koko arvosta.

Jäikö kysyttävää/ jos et saanut varausvahvistusta ilmoittautumisesta, ota yhteyttä:

piispala@piispala.fi
elina.paananen@piispala.fi tai 0417316429
heidi.reiman@piispala.fi tai 0447120879

Leirit ovat osa Alueellisen nuorisotyön koordinoinnin hanketta ja Piispalan digihanketta. Leirien toteutukseen Piispala on saanut tukea Aluehallintovirastolta ja Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Leirit toteutetaan yhteistyössä Suomenselän 4H:n ja Nuorisotoimi Kannonkosken kanssa.