Piispantuvan ruokalamme palvelee syyslomaviikolla ainoastaan majoittuvia asiakkaitamme.

Syyslomaviikolla 12.-16.10. Piispantuvan ruokalamme on ainoastaan majoittuvien asiakkaidemme käytettävissä. Sulkemalla ateriapalvelumme muilta kävijöiltä pyrimme varmistamaan meillä majoittuvien asiakkaiden ja asiakasryhmien turvallisen oleskelun luonamme. Jokaiselle asiakasryhmälle on annettu on ateria-aika, jolloin mahdolliset kohtaamiset muiden asiakkaiden kanssa ja mahdolliset altistumiset ruokalamme tiloissa minimoidaan.

Edellytämme jokaisen asiakasryhmämme noudattavan ryhmälle annettua ateria-aikaa täsmällisesti. Näin turvaamme kaikkien asiakkaidemme turvallisen asioinnin ateriapalveluissamme.

Turvallisuusohjeet

Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään kasvomaskeja yhteisissä sisätiloissa. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan myös turvavälit (1-2 metriä) kaikissa tilanteissa, myös jonotustilanteissa. Olemme lisänneet käsienpesupisteitä ja mahdollisuuksia desinfioida kädet jokaiseen tilaan, ja pyydämme asiakkaitamme huolellisesti noudattamaan käsihygieniaa luonamme.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden varmistamiseksi tulethan Piispalaan vain terveenä. Mikäli tunnet oireita (kurkkukipu, kuume, muut koronan tyypilliset oireet), pysyttäydythän majoitustilassasi ja otat yhteyttä vastaanottoomme toimintaohjeiden saamiseksi.

Kiitämme asiakkaitamme toimintamme poikkeuksien ymmärtämisestä, ja jokaisen panoksesta yhteisen turvallisuuden puolesta.