Hiihtolomaviikkojen palvelut Piispalassa

Hiihtolomaviikkojen aikana Piispalassa on tarjolla aktiviteetteja ja tekemistä lomalaisille. Kokosimme tähän ideoita siitä, kuinka voit viettää aktiivisen päivän luonamme!

Uimahalli

Uimahallimme on avoinna hiihtolomaviikkoina asiakkaillemme seuraavan aikataulun mukaisesti:

Vko 8
tiistaia-perjantai 16.30-20.00
lauantai 13.00-17.30

Vko 9
maanantai-perjantai 16.30-20.00
lauantai 13.00-17.30

Vko 10
tiistaia-perjantai 16.30-20.00
lauantai 13.00-17.30

Luonamme lomaviikkojen aikana on lomaryhmiä, joten rauhallisempia uima-aikoja toivoville mahdollisesti rauhallisimpia ajankohtia ovat perjantai 26.2., lauantai 27.2., perjantai 5.3. sekä lauantai 6.3. Tarkemmin uimahallistamme voit lukea tästä artikkelista.

Keilahalli

Keilahallimme palvelee asiakkaitamme vastaanottomme aukioloaikojen mukaisesti. Pyrimme varaamaan keilavuorot siten, että ruuhkia vältetään ja turvavälien noudattaminen onnistuu keilahallissa. Voit kysyä tarkemmin keilahallin vuoroista vastaanotostamme.

Piispalan keilahallin keilapalloja telineessä.

Pulkkamäki

Piispalan alueen reunalla, lähellä Sinistä tietä sijaitseva pulkkamäki on kaikkien vapaassa käytössä. Otathan oman pulkan mukaan! Pulkkamäen yhteydessä on parkkipaikka. Aiemmin paikalla toimi lumiliikuntakeskus, mutta rinne ja hissi eivät ole enää käytössä. Lähimmät laskettelurinteet löytyvät Saarijärveltä sekä Viitasaarelta.

Ulkojäät

Jäähallimme on hiihtolomien aikaan pois käytöstä, mutta pienpelikentälle on jäädytetty ulkojää. Ulkojäälle voit tulla luistelemaan omin välinein! Pyrimme pitämään jään lumettomana, mutta lumisateen jälkeen – mikäli emme jäätä ole ehtineet auraamaan – voit kolata jään tarvittaessa itsekin!

Hiihtoladut

Piispalankankaan hiihtoladut palvelevat lomalaisia päivittäin. Huollamme ladut lumitilanteen ja tarpeen mukaan, katso latujen huoltoinfo ladulle.fi palvelusta. Vastaanotostamme löydät latukartan ja saat tietoa hiihtoreiteistä. Ladut ovat valaistu, joten hiihtämään voit tulla ilta-aikaankin!

Laturetki 2021

Laturetki 2021 on valtakunnallinen yhteishiihtotapahtuma, joka hiihdetään hiihtolomaviikoilla 22.2 – 14.3.2021.  Laturetki hiihdetään omatoimisesti, kaveriporukalla tai perheen kanssa omilla lähiladuilla. Tapahtumaan osallistutaan Laturetken Facebook-sivuilla tai tapahtuman kotisivuilla. Tapahtumaan osallistuvien kesken arvotaan myös palkintoja.

#luntalähempänä LATURETKI 2021

#luntalähempänä Laturetki järjestetään Piispalan alueen laduilla myös 22.2-14.3. Tapahtumaan voi osallistua hiihtämällä valtakunnallisen laturetken mukaisia matkoja. Piispala ja Viiden kunnan sanomat arpovat laturetkelle osallistuneiden kesken omia palkintoja, kuten yhden vuorokauden lomapaketti kahdelle hengelle Piispalassa sekä 2 kappaletta ensilumen latukortteja tulevalle ensilumen kaudelle 2021-2022. Viidenkunnan sanomien palkintoja ovat  tuotekassit sekä lehtitilaus määräajalle.

Palkintoarvontoihin voi osallistua seuraavasti: jaa päivitys #luntalähempänä  Facebookissa tai Instagramissa. Päivityksessä tulee näkyä jokin Piispalan ladun tunnistettava kohta (esim. vihreät “seuraa meitä” -kyltit ladulla ja retkiladun kodalla ) tai täyttämällä osallistumislomake Piispalan vastaanotossa 22.2-14.3. välisenä aikana.

Kuntosali

Kuntosalimme palvelee asiakkaitamme vastaanottomme aukioloaikojen mukaisesti. Voit kysyä tarkemmin kuntosalin vuoroista vastaanotostamme, joitain aikoja on varattu lomaryhmien käyttöön.

Piispalan kuntosalit

Liikunta- ja temppusali

Liikuntasalimme ja temppusali ovat varattavissa vastaanotostamme. Liikuntasalissa voit pelata sisäpelejä omalla porukalla. Verkot ym. tarvikkeet löytyvät salista, samoin joitain yleisiä pelivälineitä. Suosittelemme kuitenkin ottamaan omat mailat ja pallot mukaan.

Temppusaliin on rakennettuna temppurata, ja sitä voi käyttää omalla varatulla vuorolla vapaasti. Lomaviikkojen aikana temppuradan rakennetta ei ole lupa muuttaa, sillä rataa käytetään lapsiryhmien kanssa ja sen tulee pysyä suunnitellussa muodossa.  Kiitos huomaavaisuudesta!

Kahviopalvelut

PiiSpan kahvio palvelee vastaanottomme yhteydessä. Kahviosta voit ostaa suolaista ja makeaa pikkusyötävää, meiltä saat myös lämpimät Paninit!

Piispantuvan ruokala

Lomaviikkojen aikana Piispantuvan ruokalamme palvelee ainoastaan majoittuvia asiakkaitamme. Toimimme näin, jotta voimme varmistaa meillä majoittuvien asiakkaiden turvallisuuden tämänhetkisessä koronatilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lumikenkien vuokraus

Vastaanotostamme voit vuokrata lumikenkiä vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Vuokrahinnat: 5€/3 tuntia, 10€/koko päivä.