Lunta lähempänä Piispalassa

Piispalassa hiihdon harjoitteluolosuhteet ovat hyvät ensilumenkaudesta pitkälle kevääseen. Uudistuneista hiihtopalveluistamme inspiroituneena olemme suunnitelleet “Lunta lähempänä” -hiihtoliivin yhteistyössä urheiluvaatevalmistaja Nonamen kanssa. Liivi soveltuu niin hiihtoon kuin pyöräilyynkin, ja se on saatavissa tulevalle hiihtokaudelle vastaanoton myymälästämme.

Mikäli haluat sovittaa hiihtoliiviä, voi mallikappaleita käydä sovittamassa vastaanoton myymälässämme. Liivin saat ennakkomyynnissä tilaamalla 18.8. mennessä tai kauden kuluessa myymälästämme. Liivin hinta on 88€ (sis.alv), tiedustelut Jarmo Kulmala.

Olosuhteet hiihdon harjoittelulle ovat Piispalassa varsin oivalliset, ja useana kautena olemme kyenneet avaamaan ensilumenlatumme marraskuussa. Olosuhteet hiihtolle ovat myös säilyneet läpi talven. Tulevana kautena tavoitteemme on avata ensilumen latu marraskuun alussa, ja tarjota asiakkaillemme pitkä hiihtokausi luonamme. Pakkasten saapuessa teemme tykkilatua noin kaksi kilometriä. Luonnonlumikaudella käytössä on Piispalankankaan kahdentoista kilometrin latuverkosto, josta osa on valaistua latua. Hiihdettävissä on myös Piispala-Kannonkoski-Piispala välinen viidentoista kilometrin retkilatu. Kaikki ladut kunnostetaan koneellisesti latukoneella.