Rentouttava pääsiäinen Piispalassa

Pääsiäisenä on hyvä hetki hengähtää. Nauti kevättalven raikkaudesta ja luonnon rauhasta luonamme Piispalassa. Puhtaat hanget kutsuvat hiihtämään, lumikenkäilemään ja tutkimaan maastoja fatbike-pyörillä.

Luvassa on myös huikeat vauhdit pulkkamäessä, riemukasta pulikointia allasosastolla, keilausta ja ohjattua ohjelmaa! Loman hintaan sisältyy päivittäin täysihoito sekä ohjattua ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Lomalaiset majoittuvat mukavasti mökeissä tai viihtyisissä huoneissa seurueen koon mukaan.

Noudatamme toiminnassamme ajankohtaisia suosituksia ja määräyksiä turvallisuuteen liittyen. Meillä ruuhkien ja jonojen välttäminen on helppoa, ja liikuntatiloja on mahdollista varata vain omaan käyttöön. Kuntosalin ja liikuntasalien käyttö sisältyy loman hintaan.

 

Pääsiäispupu lumesta tehtynä

Lomalla täysihoidossa

Loman hintaan sisältyy päivittäin aamiainen, lounas sekä päivällinen noutopöydästämme.

Majoitu mukavasti 2-4 hengen rivitalohuoneessa tai 4-6 hengen takka- tai paritalomökissä. Perheille, pariskunnille ja yksin matkaaville löytyy jokaiselle soveltuva majoitusmuoto, jossa on aktiivisen päivän jälkeen mukava kallistaa pää tyynylle.

Piispalan viihtyisät paritalohuoneistot ryhmille, kokousasiakkaille ja perheille

Pääsiäisloma 3 vuorokautta

Aikuiset 250€/hlö
Lapset 4-13v. 135€/hlö
alle 4-v. maksutta

Pääsiäisloma 2.-5.4.