Tervetuloa Metsähotelli Piispalaan!

Tule mukaan viettämään ikimuistoinen yö ulkona Karstulan Seudun Samoilijoiden kanssa! Metsähotellissa on mahdollista majoittua joko järjestäjien tarjoamassa majoitteessa tai omassa majoitteessasi varaamalla paikan etukäteen. Majoittuminen on maksutonta.

Ohjelma ja ilmoittautuminen (Suomen Ladun kotisivuilla).

Metsähotelli Piispalassa elokuussa 2022.

Metsähotelli Piispala sijaitsee keskellä Suomea, keskellä luontoa, upean Kivijärven rannalla. 

Koko päivälle ohjelmaa

Meillä on hienot puitteet kokeilla SUP-lautailuamelontaa tai pulahtaa kirkkaaseen veteen uimaan. Mäntymetsän siimeksessä, aivan rantaviivan läheisyydessä on Hyvinvointipolku, jonka voi omatoimisesti käydä kävelemässä. Piispalan frisbeegolf-rata haastaa heittäjän tarkkuuteen ja keskittymiseen. Rata kiertää kuntoradan läheisyydessä, josta löytyy myös maastoseikkailuun hauskat toiminnalliset tehtävät koko perheelle.

Metsähotelli Piispalan mäntymetsän polkuverkosto tarjoilee polkujuoksijalle helpohkon maaston kokeilla lajia. Metsäpunttiksella sekä stunt-radalla voi kokeilla kestävyttä, voimaa sekä nopeutta. Alueen hyvät maastoreitit sopivat myös aloittelevalle maastopyöräilyharrastajalle. Lapsille löytyy kädentaitopajasta tekemistä ja illan kruunaa saunominen perinnesaunassa (5€/hlö) Kivijärven kirkkaan vesistön äärellä.

Ohjelman lisäksi voit hyödyntää myös muita tapahtuman palveluita, kuten Metsäkioskin maukkaita ruokatarjoiluja ja varata itsellesi myös aamupalan sunnuntaiaamuksi (hinta 5 €/hlö).

Ohjelma ja ilmoittautuminen (Suomen Ladun kotisivuilla).

Yöpymään valmiiseen majoitteiseen

Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua ja se on avoin kaikille. Tapahtumaan voi osallistua joko varaamalla majoituksen Metsähotellista tai tulemalla vain nauttimaan aktiviteeteista päivän aikana. Ilmoittautuminen vaaditaan vain tapahtumassa majoittuvilta. Järjestäjän tarjoamiin majoitteisiin ei saa majoittua koiran tai muun lemmikkieläimen kanssa. Hyvätapaiset nelijalkaiset ovat kuitenkin tervetulleita tapahtuma-alueella ja voivat yöpyä osallistujien omissa majoitteissa.

Tapahtuman järjestää Karstulan Seudun Samoilijat yhteistyössä Suomen Ladun ja Nuorisokeskus Piispalan kanssa. Seuraa uutisointia myös Metsähotelli Piispalan Facebook-tapahtumassa.