Lentisleiri pojille Piispalassa

Piispalassa järjestetään vuosina 2005-2006 syntyneille pojille suunnattu lentopalloleiri. Leiri tarjoaa osallistujilleen maajoukkuetason lentopalloharjoitusta. Harjoiteltavia pelipaikkoja leirillä ovat passari, yleispelaaja, hakkuri ja keskitorjuja. Leirille valitaan 2-3 pelaaja per pelirooli. Leirillä on mukava ja rento meininki, mutta ammattimainen ote. Valmentajana toimivat Jouni Parkkali ja Pertti Honkanen.

Leirin tavoitteena on kehittää osallitujien henkilökohtaista käsitystä joukkueessa pelaamisen suhteen. Leirin painotus on hyökkäys- ja torjuntapelaamisessa, ja erityisesti se painottaa pelitilanteissa käytävää harjoittelua.

Leiri tarjoaa osallistujilleen maajoukkuetason lentopalloharjoitusta

Leirillä pelataan 6 vs. 6 pelejä ja pureudutaan muun muassa pelaajien kykyyn ennakoida vastustajan toimintaa, ja miten toimia pallottomana pelaajana. Leirillä opetellaan kokonaisvaltaista pelaamista ja olemista jatkuvasti valmiina muutoksiin pelitilanteissa. Leirivalmennuksessa annetaan luonnollisesti myös vinkkejä henkilökohtaisen tekniikan kehittämiseen.

Tasovaatimus

Osallistujalta odotamme hyvää tai kohtalaista lajitekniikan hallintaa ja halua kehittyä urheilijana. Hakiessasi leirille lähetä sähköpostilla itsestäsi lyhyt kuvaus, jossa kerrot miksi juuri sinut pitäisi valita 16 hengen ryhmään. Mikäli ryhmälle tulee tarve leirin jälkeen järjestää uusi tapahtuma keväälle, se on mahdollista.

Ohjelma

Lauantai 19.12
9.30-11.00                          Pelipaikkakohtaista harjoittelua pienryhmissä
14.30-16.30                        Hyökkäys ja torjunta kuusikkoharjoittelussa (pelinomaisesti)
19.00-21.00                        Kuusikkoharjoittelu jatkuu

Sunnuntai 20.12
09.00 -11:30                       Kuusikkoharjoittelua ja pelaamista
12:30                                    lounas ja kotimatka

Voit tulla Piispalaan myös perjantai-iltana.

Leirin hinta on 155€/hlö

sisältäen valmennuksen, majoituksen ja täysihoitoruokailut (lauantaina lounas, päivällinen, iltapala ja sunnuntaina aamiainen ja lounas)

Vanhemman hinta 70€/vrk/hlö

sisältäen majoituksen ja täysihoitoruokailut (lauantaina lounas, päivällinen, iltapala ja sunnuntaina aamiainen ja lounas)

Perjantain yöpyminen aamupalalla kaikilta 28€/hlö.

Tiedustelut, ilmoittautuminen ja info itsestäsi sähköpostilla: honkanen.plaki@gmail.com

ILMOTTAUTUMINEN 30.11 MENNESSÄ