Varaa majoitus

“Elämäni parhaat kolme koulupäivää!”

Elämänmittaiset muistot tehdään leirikoulussa. Vuodelle 2022 leirikoulut varataan viimeistään nyt, ja meillä on huippuhyviä tarjousviikkoja sekä keväälle että syksylle 2022.

Leirikoulutarjoukset 2022

Tarjoamme edullisempia leirikouluviikkoja talvella sekä rajoitettuina jaksoina keväällä ja syksyllä. Talvikauden leirikouluissa ohjelmavalikoimasta löytyy muun muassa lumikenkäilyllä, talvikalastuksella ja pulkkamäellä. Myös jääseinäkiipeily on mahdollista mikäli pakkasjaksot suosivat.

Syksy

12.-24.9. (viikot 37 ja 38)
3 vrk (su-ke) 144€/oppilas
4 vrk (ma-pe) 199€/oppilas
2 vrk (ma-ke tai ke-pe) 110€/oppilas

Kaksi leirikouluoppilasta pilkkii jäällä.

Lähde leirikouluun!

Leirikoulu on koulun työaikaa, mutta oppiminen on non-formaalia ja se tarjoaa uusia näkökulmia niin oppimiseen kuin ryhmän dynamiikkaankin. Leirikouluohjelma rakennetaan luokan toiveiden pohjalta, ja Piispalassa tekemistä riittää myös iltaisin.

Täyden palvelun leirikoulu

Oppilaan vuorokausihintaan sisältyy:

  • Täysihoito (aamupala, lounas ja päivällinen) ja majoitus (oppilaat omin liinavaattein, opettajat ja muut aikuiset Piispalan liinavaattein).
  • Ennalta sovittu ohjelma ja ohjaus aamu- ja iltapäivisin tulopäivästä (n. klo 12:30) lähtöpäivään (n. klo 11:00). Osassa ohjelmia on tila- tai tarvikemaksuja.
  • Tapaturmavakuutus, ensisijainen vakuutus on koulun oma vakuutus (vrt. koulutyö)
  • Luokan oma rantasaunavuoro
  • Kaikissa majoitushuoneissa on oma wc/suihkutila ja jääkaappi. Lisäksi veden- ja kahvinkeitin, sekä mikro yhteisissä tiloissa tai huoneissa.
  • Leirikouluissa vuorokausihintaan sisältyvien, veloituksettomien ohjelmien valikoima on runsas ja lisämaksullisten ohjelmien hinnat ovat edulliset.

Lapsia uima-altaassa vesiseikkailu-leirikouluohjelmassa.

 

Huom! Hintalaskuri ei huomioi erikoishintoja, tarjoushinnat huomioidaan tarjouspyynnön saatuamme.