Kesän kiinnostavimmat luontoaktiviteetit Piispalassa

Piispalan kesä tarjoaa kiinnostavia retkipäiviä ulkoilmateemalla! Metsämieli-retket rauhoittavat pysähtymään hetkeen ja nauttimaan luonnosta. Melonta- polkujuoksu- ja fatbike-retkillä opitaan yhdessä lajitekniikkaa, ja harjoitellaan käytännön taitoja luonnossa.

Polku joka johdattaa vihreään metsään.

Treenileiri 8.-9.7.

Kesän hauskin aikuisten treenileiri pidetään Piispalassa! Vietä lomasi treenaten hyvässä porukassa sekä hienoissa maisemissa luonnon äärellä. Leirillä pääset haastamaan itsesi erilaisten lajien parissa, mutta mistään ohjelman lajista et tarvitse aiempaa kokemusta. Sporttileirillä hiotaan tekniikat kuntoon yhdessä! Tällä leirillä saat huipputreenejä ja kokemuksia samalla kun nautit
liikunnasta ja luonnosta hyvässä porukassa! Hinta 120€/hlö (sis. alv), sisältäen majoituksen, ohjelman ja täysihoidon.

Lue lisää ja varaa paikkasi Treenileiriltä.

Polkujuoksuilta 23.7.

Polkujuoksuillassa saat tärkeät vinkit lajiin ja varusteisiin, sekä pääset tekemään yhteisen polkujuoksuharjoituksen ryhmän kanssa. Tapahtuman kesto on kolme tuntia ja hinta 45€ Kokoontuminen vastaanotossa klo 17.00.

Melontaretki 24.7.

Ohjatulla melontaretkellä pääset turvallisesti tutustumaan lajiin osaavan ohjaajan opastuksella. Retkellä melotaan kohteeseen, rantaudutaan sekä nautitaan pienet eväät. Retken kesto on neljä tuntia ja hinta 55€. Säävaraus, retki ei toteudu tuulisella säällä tai ukkosen uhatessa. Tapahtuma 16.00-20.00, kokoontuminen Piispalan rannan kioskin infotaulun vierellä.

Fatbike-retki 31.7.

Fatbike-retkellä ohjaaja tutustuttaa sinut fatbike-pyöräilyyn ja antaa vinkit lajiin! Retkellä pyöräillään ryhmän tasoon soveltuva reitti yhdessä. Retken kesto on neljä tuntia ja hinta 55€. Tapahtuma 16.00-20.00, kokoontuminen Piispalan rannan kioskin infotaulun vierellä.