Kesäloman kiireettömät hetket Piispalassa

Mitä sinun kesälomaasi kuuluu? Kuuluuko siihen kiireettömiä, aurinkoisia päiviä järven rannalla, monipuolista liikuntaa ja lepoa sopivassa suhteessa, vai yhteistä aikaa perheen ehdoilla? Piispalassa pääset kesäloman makuun juuri siten, kuin mitä lomaltasi toivot!

Taapero kävelee rannalla uimapuvussa.

Kesälomapaketti 2vrk

Lomapakettiin sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa tai perhehuoneistossa (mökki tai paritalohuoneisto) sekä kunto- ja liikuntasalien käyttö varaustilanteen mukaan. Hintaan sisältyy myös maksuton vierailu Pieneläinkoti Pihkassa.

  • 156 €/hlö/2 vrk
  • 84 €/hlö/2 vrk/alle 14v.
  • alle 4-vuotiaat maksutta

Aktiviteetteja ja luonnon rauhaa

Kesäisessä Piispalassa päivät kuluvat kiireettömästi mutta aktiivisesti. Poimi alta tärpit lomapäiviisi ja tee lomastasi kesän paras reissu!

SUP-laudat ja fatbike-pyörät: Vuokraamme SUP-lautoja sekä fatbikepyöriä rannan kesäkioskistamme. Meiltä saat opastuksen lajiin ennen vesille tai poluille siirtymistä, sekä vaadittavat turvavälineet (SUP-laudan kanssa leash-karkuremmi sekä pelastusliivit, fatbikepyörien kanssa kypärät). Katso vuokrahinnat tarkemmin tästä linkistä.

Kuntoportaat ja rantapunttis: Keväällä 2021 valmistuneet kuntoportaat ja niiden yhteydessä oleva rantapunttis sijaitsevat rannalla kesäkioskin läheisyydessä! Treenaa ulkoilmassa ja nauti rannan tunnelmasta liikkuessasi!

Liikuta- ja kuntosalit: Liikuntatilojemme käyttö sisältyy lomasi hintaan, ja voit käyttää niitä vapaasti varaustilanteen mukaan. Lapsille on oma temppusali, liikuntasalissa onnistuvat kaikki pallopelit ja höntsäilyt, ja kuntosaliltamme löydät monipuoliset treenilaitteet sekä vapaita painoja.

Pieneläinkoti Pihka: Pihka palvelee läpi kesän asiakkaitamme. Tule tutustumaan Pieneläinkotimme asukkaisiin ja Pihkan päivittäisiin touhuihin. Vierailu Pihkassa sisältyy lomapaketin hintaan.

Frisbeegolf: Tutustu lajiin! Piispalankankaan metsässä on frisbeegolf-rata, ja kiekkoja saat lainaan maksutta vastaanotostamme.

Neurosonic: Oletko kuullut Neurosonicin hyväätekevistä vaikutuksista? Niitä ovat

  • Stressitekijöistä palautuminen
  • Rentoutuminen
  • Kivunlievitys
  • Unenlaadun parantaminen
  • Aineenvaihdunnan lisääminen

Voit varata vastaanotostamme ajan Neurosonic-hoitoon, hoitotuoli sijaitsee vastaanoton yhteydessä!

Päiväpatikat ja luontoretket: Tee eväsretki Öijäniemen laavulle (yhteensä n. 3km) tai kodalle (yhteensä n. 6km). Pidemmän päiväpatikan saat, kun patikoit Teerilammen laavulle (yhteensä 16km, ei rengasreitti). Kysy lisää reiteistä vastaanotostamme!

Lähialueen tarjontaa:

Pyhä-Häkin (linkki avautuu uuteen ikkunaan) ja Salamajärven (linkki avautuu uuteen ikkunaan) kansallispuistot sijaitsevat noin 30 minuutin ajomatkan päässä Piispalasta.

Hannunkiven lomakylässä (linkki avautuu uuteen ikkunaan) on esiintyjiä sekä näyttelyitä kesän aikana. Matka Hannukiveen on noin 20 minuuttia.