Kesän ajan palvelut ja aktiviteetit Piispalassa

Ohikulkijalle lounasta, tekemistä kiireettömiin päiviin, ideoita lähimatkailuun. Piispalassa tapahtuu kesällä koko ajan, poimi parhaat tärpit ja nauti kesästä kanssamme!

Viisi nuorta seisoo rannalla kädessään melat sekä yllään pelastusliivit

 

Aktiviteetteja ja luonnon rauhaa

Kesäisessä Piispalassa päivät kuluvat kiireettömästi mutta aktiivisesti. Poimi alta tärpit lomapäiviisi ja tee kesän paras reissu!

SUP-laudat ja fatbike-pyörät: Vuokraamme SUP-lautoja sekä fatbikepyöriä koko kesän. Meiltä saat opastuksen lajiin ennen vesille tai poluille siirtymistä, sekä vaadittavat turvavälineet (SUP-laudan kanssa leash-karkuremmi sekä pelastusliivit, fatbikepyörien kanssa kypärät). Katso vuokrahinnat tarkemmin tästä linkistä.

Kuntoportaat ja rantapunttis: Keväällä 2021 valmistuneet kuntoportaat ja niiden yhteydessä oleva rantapunttis sijaitsevat rannalla kesäkioskin läheisyydessä! Treenaa ulkoilmassa ja nauti rannan tunnelmasta liikkuessasi!

Liikuta- ja kuntosalit: Liikuntatilojemme käyttö sisältyy lomasi hintaan, ja voit käyttää niitä vapaasti varaustilanteen mukaan. Lapsille on oma temppusali, liikuntasalissa onnistuvat kaikki pallopelit ja höntsäilyt, ja kuntosaliltamme löydät monipuoliset treenilaitteet sekä vapaita painoja. Voit varata liikuntasalin käyttöösi kertamaksulla ja tulla treenaamaan kuntosalillemme vastaanottomme aukioloaikaan.

Pieneläinkoti Pihka: Pihka palvelee läpi kesän asiakkaitamme. Tule tutustumaan Pieneläinkotimme asukkaisiin ja Pihkan päivittäisiin touhuihin.

Frisbeegolf: Tutustu lajiin! Piispalankankaan metsässä on frisbeegolf-rata, ja kiekkoja saat lainaan maksutta vastaanotostamme.

Uimahalli: Uimahallimme on kesäaikaan avoinna 6.6. alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 16.00-20.00.

Keilaus: keilaratamme on avoinna päivittäin vastaanottomme aukioloaikojen mukaisesti, katso aukioloajat info-sivultamme.

Päiväpatikat ja luontoretket: Tee eväsretki Öijäniemen laavulle (yhteensä n. 3km) tai kodalle (yhteensä n. 6km). Pidemmän päiväpatikan saat, kun patikoit Teerilammen laavulle (yhteensä 16km, ei rengasreitti). Kysy lisää reiteistä vastaanotostamme!

Lähialueen tarjontaa:

Pyhä-Häkin (linkki avautuu uuteen ikkunaan) ja Salamajärven (linkki avautuu uuteen ikkunaan) kansallispuistot sijaitsevat noin 30 minuutin ajomatkan päässä Piispalasta.

Hannunkiven lomakylässä (linkki avautuu uuteen ikkunaan) on esiintyjiä sekä näyttelyitä kesän aikana. Matka Hannukiveen on noin 20 minuuttia.