Juhannuksen juhlaa Piispalassa

Juhannuksena on aikaa nauttia kesäisistä päivistä ja valoisista öistä Piispalan kauniin luonnon keskellä. Liiku monipuolisesti, vietä aikaa lähestesi kanssa, nauti luonnonrauhasta sekä kiireettömästä lomafiiliksestä. Loman hintaan sisältyy täysihoitoateriat noutopöydästämme, joten voit jättää ruoan valmistamisen meidän huoleksemme. Juhannus on aikaa sinulle ja läheisillesi!

Soita: 0207 694 300
Meilaa: piispala@piispala.fi

Juhannuksen lomapaketti 20.-23.6.2024

Juhannuksen lomapakettiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä majoitus 2 hengen huoneissa, perhehuoneissa tai mökeissä liinavaattein. Loman aikana tarjolla on ohjattuja lajikokeiluja päivittäin, vähintään yksi ohjaustunti päivässä. Piispalan kuntosali sekä liikuntasalit ovat käytettävissä maksutta varaustilanteen mukaan.

Juhannuksena sauna lämpenee rantasaunallamme, ja mahdollista on varata myös oma juhannussaunavuoro varaustilanteen mukaan.

Hinta 3 vrk 20.-23.6.2024

Aikuinen 297€/hlö
Lapset 4-16v. 177€/hlö
Alle 4-vuotiaat maksutta

Lomaan sisältyy täysihoitoateriat, majoitus (2hh/perhehuoneet/mökit), ohjattuja lajikokeiluja sekä yleinen juhannussauna.

Ohjelma

pe 21.6. klo 12-13 SUP-lautailu, lajikokeilu, kokoontuminen rannassa
la 22.6. klo 12-13 jousiammunta, lajikokeilu, kokoontuminen toimintarakennuksen aulassa
su 23.6. klo 11-12 ekoaseammunta, lajikokeilu, kokoontuminen toimintarakennuksen aulassa.

Fatbike- ja SUP-lautavuokraus 15€/tunti.

Miltä Piispalassa näyttää?

Tutustu alueeseemme, tiloihimme ja ympäristöömme virtuaalisen karttamme avulla.

Suomen pisin sisävesien luonnonhiekkaranta

Kaunis luonto ja Suomen pisin sisävesien luonnonhiekkaranta tarjoaa mahdollisuuden aktiviteetteihin sekä rentoon nautiskeluun ja auringosta nauttimiseen!