Huolettomaan joulun tunnelmaan Piispalassa

Kynttiläuinti tunnelmallisella allasosastollamme, eläinten joulurauhan julistus ja joulun hetki yhdessä tunnelmallisella Torpalla. Kinkunsulatusta hiihtäen, lähimaastojen tutkiminen lumikenkäillen tai fatbike-pyörillä ajaen, reipas hiki pintaan kuntoillen. Joulun on perheiden yhteistä aikaa, joulu Piispalassa tarjoaa mahdollisuuden yhdessä tekemiseen ja kiireettömään olemiseen. Maistuvan joulupöydän ateriat, ohjattu ohjelma, hyvät hiihtoladut ja allasosasto kutsuvat joulunviettoon tunnelmalliseen Piispalaan.

Tunnelmallinen joulu Piispalassa

Majoitu mukavasti 2-4 hengen rivitalohuoneessa tai 4-6 hengen takka- tai paritalomökissä. Perheille ja pariskunnille löytyy jokaiselle soveltuva majoitusmuoto, jossa löytyy joulun rauhaa ja mahdollisuus lepoon.

Piispalan joulu tarjoaa aitoa joulutunnelmaa, mukavaa ohjelmaa ja maittavia makuelämyksiä.

Piispalan keittiön valmistamat joulun herkkuruoat ja oman leipomon tuoreet leipomukset maistuvat jokaiselle. Tarjoamme joulunajan ateriat monipuolisesta buffet-pöydästämme, josta löytyy sekä tuttuja että uusiakin joulun makuja.

joulun tunnelmaa Piispalassa

Jouluisäntämme on paikalla koko joulun ajan, ja häneltä saat parhaat vinkit jokaiselle päivälle. Ohjelmaa on sekä omatoimista että ohjattua, ja Piispalan alueella vaihtoehtoja tekemiselle on runsaasti. Koe joulun tunnelma luonamme Piispalassa!

Joulupaketti (3 vrk) 23.–26.12.2023

Aikuiset 315 eur/hlö
Lapset 4-18v. 187,50 eur/hlö
alle 4-v. maksutta


Soita ja varaa 0207 694 300

Voit ottaa meihin yhteyttä: piispala@piispala.fi

PIISPALA SUOSITTELEE

Joulu Piispalassa

  • Täysihoito jouluisella menulla (aamiainen, lounas sekä päivällinen päivittäin), liinavaatteet
  • Tunnelmallinen ja kaikenikäisille soveltuva joulun ohjelma
  • Viihtyisä majoitus joko takka- tai paritalomökeissä tai rivitalohuoneissa
  • Päiväliput ensilumen ladulle -50%
  • Jouluisäntämme huolehtii ja varmistaa viihtyvyyden