Raikasta talvi-ilmaa ja mukavaa lomatunnelmaa hiihtolomalla Piispalassa

Huikeat vauhdit pulkkamäessä, riemukasta pulikointia allasosastolla, hiihtoreitit kaikentasoisille hiihtäjille sekä mukavaa kisailua keilahallissa! Näitä kaikkea ja paljon muuta sisältää koko perheen hiihtoloma Piispalassa. Loman hintaan sisältyy päivittäin täysihoito sekä ohjattua ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Lomalaiset majoittuvat mukavasti mökeissä tai viihtyisissä perhehuoneissa. Majoitamme vieraamme perhekoon mukaan 2-4 hengen rivitalohuoneessa tai 4-8 hengen takka- tai paritalomökissä. Perheille ja pariskunnille löytyy jokaiselle soveltuva majoitusmuoto Piispalan monipuolisista majoitustiloista.

Parasta lomalla oli aktiivinen meno ja Piispalan monipuolisuus! Henkilökunta on ihan huippua!

Piispalan keittiön valmistamat ruoat ja oman leipomon tuoreet leipomukset maistuvat jokaiselle. Tarjoamme loman täysihoitoateriat monipuolisesta buffet-pöydästämme, josta löytyy valikoimaa jokaisen makuun.

Lomalla on sekä omatoimista että ohjattua ohjelmaa, ja Piispalan alueella vaihtoehtoja tekemiselle on runsaasti. Osaavat ja ammattitaitoiset ohjaajamme pitävät huolta lomalaisten viihtyvyydestä koko loman ajan! Ohjattua ohjelmaa tarjoamme lomalla arkipäivisin 21.-25.2. ja 28.2.-4.3.

Hiihtolomapaketti (4 vrk) 21.2.-6.3.2022

Aikuiset 350 €/hlö
Lapset 4-16v. 180 eur/hlö
alle 4-v. maksutta

PIISPALA SUOSITTELEE

Riemukas hiihtoloma Piispalassa

  • Täysihoito (aamiainen, lounas sekä päivällinen päivittäin), liinavaatteet
  • Kaikenikäisille soveltuvaa ohjelmaa päivittäin arkipäivisin 21.-25.2. ja 28.2.-4.3.
  • Uimahallin käyttö majoittujahinnoin 5€/aikuinen ja 3€/lapsi /kerta
  • Viihtyisä majoitus joko takka- tai paritalomökeissä tai rivitalohuoneissa
  • Ammattitaitoiset ohjaajamme huolehtivat sekä varmistavat viihtyvyyden