Ensilumen kauden majoituspaketit

Tule nautiskelemaan hiihtämisestä Piispalan ensilumen ladulle! Noin kilometrin pitkällä ladulla saat hiihtokaudelle hienon startin, ja ladun lisäksi käytettävissäsi ovat Piispalan monipuoliset liikunta- ja hyvinvointipalvelut koko viipymäsi ajan.

 

Lunta lähempänä Piispalassa logo

Hiihtopakettiisi sisältyy majoitus mukavissa huoneissamme, aamiainen, lounas sekä päivällinen ja runsaasti mahdollisuuksia liikkua monipuolisesti. Yhden vuorokauden hintaan sisältyy latukortti kahdelle päivälle sekä liikunta- ja kuntosalien käyttö. Lisämaksusta voit varata saunavuoron rantasaunallamme, keilata keilahallissamme sekä viihtyä monipuolisessa uimahallissamme. Käyttämällä palveluitamme tuet samalla suomalaista nuorisotyötä.

Majoitus

Majoitustilamme sijoittuvat väljästi ja luonnon kanssa sopuisasti alueellemme, ja kaikki palvelumme ovat kävelymatkan päässä majoitustiloistamme. Kaikkien majoitustilojemme läheisyydessä on pysäköintitilaa sekä mahdollisuus sähkötolpalliseen autopaikkaan. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Jokaisesta huoneestamme löytyy kuivauskaappi kosteiden urheiluvaatteiden kuivattamiseen. Kaikissa huoneissamme on myös jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni.

Piispala majoitustilat

Palvelut

Piispalan monipuolisiin liikuntapalveluihin sisältyy tasokas uimahalli, liikuntasali ja kaksi kuntosalia. Lajiharjoittelua voit tehdä myös kuntosalillamme SkiErgo-sisähiihtolaite, ja liikunnan jälkeen palautumista edistää yhteistyökumppanimme tarjoamat hierontapalvelut.

Majoituspaketit

Aikuisen hiihtopaketti 2 vrk pe-su 165 €/hlö

sisältäen latukortin koko jaksolle, majoituksen täysihoidolla pe-su sekä uimahallin käytön.

Aikuisen hiihtopaketti 1 vrk la-su  82,50 €/hlö

sisältäen tulopäivän päivällisen, lähtöpäivän aamiaisen ja lounaan, latukortin kahdelle päivälle sekä kunto- ja liikuntasalin käytön.

Vuokraa majoitustila päiväksi käyttöön

Tuletko päiväksi hiihtämään Piispalaan hieman pidemmän matkan päästä? Voit vuokrata meiltä majoitustilan päiväksi käyttöösi, jolloin hiihtoharjoitusten välillä pääset suihkuun, palautumaan viihtyisässä majoitustilassa sekä saat urheiluvaatteesi kuivattua kuivauskaapissa.

Mökin päivävuokra ma-pe 75 €  ja la-su 85 €

Lounas ja päivällinen sekä latukortti myydään erikseen. Liinavaatesetti (sis. pyyhkeen) ei sisälly hintaan.

Huoneen päivävuokra ma-pe 45 € ja la-su 60 €

Lounas ja päivällinen sekä latukortti myydään erikseen. Liinavaatesetti (sis. pyyhkeen) ei sisälly hintaan.

Majoitustarjous kisaviikonlopulle 7.-8.11.

PIISPALA SUOSITTELEE

Majoitustarjoukset ensilumen kaudelle 30.10.-31.12.2020

Pe-su 165 €/hlö sisältäen latukortin koko jaksolle, majoituksen täysihoidolla sekä uimahallin käytön.

Ma-pe 73€/vrk /hlö sis. latukortin kahdelle päivälle, majoituksen täysihoidolla

Lapset 4-17 -v. 44€/vrk/hlö arkisin ja viikonloppuisin, sisältäen samat palvelut kuin aikuisilla.