Varaa majoitus

Energiaa syksyyn Piispalan aktiviteeteista

Piispalan syksy tarjoaa monipuolisia treenejä, joogaa, vesijumppaa sekä mahdollisuuksia monipuoliseen omatoimiseen liikuntaan. Tutustu tarjoantaamme ja tule mukaan!

Piispala – hyvän elämän jäljillä.

Treenitorstaisin treenataan monipuolisesti ryhmässä

Treenitorstai-ryhmä kokoontuu nimensä mukaisesti torstaisin Piispalan alueella. Tarjolla on kaksi erilaista harjoitusta, ja voit osallistua vain jompaan kumpaan tai molempiin! Treeniohjelman sekä osallistumisohjeet löydät Liikuntakalenteristamme. Lisätietoja Treenitorstaiden sisällöistä sekä ryhmästä saat ryhmän ohjaajalta: Niina Saarenpää 041 7317581.

Eri värisiä kahvakuulia kuntosalin lattialla.

Treenilauantai kerran kuussa

Lauantaitreenit järjestetään joka kuun ensimmäisenä lauantaina. Treenilauantaina ohjelmassa on kaksi erilaista harjoitusta sekä vesijumppa uintimaksun hinnalla. Treeniohjelman sekä osallistumisohjeet löydät Liikuntakalenteristamme. Lisätietoja Treenilauantaiden sisällöistä sekä ryhmästä saat ryhmän ohjaajalta: Niina Saarenpää 041 7317581.

Joogasta hyvää oloa

Joogaryhmä kokoontuu syyskauden aikana yhteensä seitsemän kertaa. Jokaisen joogaharjoituksen ensimmäinen osuus koostuu rauhoittumisesta, pranayamasta eli hengitysharjoituksesta sekä aurinkotervehdyksestä (sun salutation), jolloin valmistellaan mieli ja keho päivän asanasarjaa varten. Asanat eli yksittäiset liikkeet virtaavat yhtenäisenä sarjana, joka sitoo keskittymisesi harjoituksen flowtilaan. Lopuksi nautitaan kullekin harjoituskerralle valitut yinasanat, jotka ovat pitkiä rentouttavia venytysliikkeitä.

Kokoontumispäivät

lauantaisin klo 10-11.30
15.10.
22.10.
5.11.
12.11.
26.11.

keskiviikkoisin klo 18-19.30
7.12.
14.12.

Ota mukaan

Mukaan voit ottaa oman joogamaton, joogatiilen tai tyynyn, mikäli sinulla on. Muista myös vesipullo. Joogatilasta löytyy  myös jonkin verran lainamattoja.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittautuminen tehdään WhatsApp-ryhmän “Joogaa Piispalassa” kautta. Ryhmään pääset laittamalla liittymispyynnön suoraan ohjaajalle numeroon 0401772006. Mikäli sinulla ei ole WhatsApp-sovellusta, voi ilmoittautumisen tehdä tekstiviestitse samaan numeroon.

Minimimäärä tunnin toteutumiselle on 5 ja maksimimäärä on 20.

Treenin hinta ja maksaminen

Joogaharjoituksen hinta on 10€/kerta. Muista käydä suorittamassa maksu vastaanottoon ennen tunnin alkua, sillä kuitti toimii maksutositteena. Voit maksaa tunnin myös MobilePaylla (Piispala 12860), viestinä “Jooga” ja esittämällä MobilePay-kuitin ohjaajalle.

Saavu harjoitustilaan viimeistään 5 min ennen harjoituksen alkua, näytä maksutositteesi ja käy alkurentoutukseen selinmakuulle.

Ohjaajamme Olivia

Olivia Kuitunen on yli 30 vuotta liikuttanut kaiken ikäisiä. Joogaohjaajakoulutuksen (RYT 200) lisäksi hän on kouluttautunut myös moniin muihin kehon hallinta- ja huoltomenetelmiin. Olivia joogaa itse päivittäin, valiten kuhunkin hetkeen ja olotilaan sopivan harjoitustavan.

Tervetuloa löytämään joogan monet hyödyt ja oppimaan uusia tapoja huoltaa itseäsi.

Vesijumppa ja virtuaalivesijumppa

Uimahallissamme on viikottain tarjolla vesijumppa tiistaisin uimamaksun hinnalla. Lisäksi uimahallin asiakkaita palvelee virtuaalivesijumppa. Voit valita itsellesi sopivan vesijumpan ja treenata vedessä koska vain uimahallikäyntisi aikana! Huomaathan, että uimahallimme on suljettu 5.-26.12.2022 välisen ajan.

Uudistunut kuntosali

Uudistimme kuntosalimme, tervetuloa treenaamaan! Vastaanottomme yläkerran kuntasali palvelee kaikkia asiakkaitamme vastaanoton aukioloaikana.

Vuokrapyörät ja liikuntasalin käyttö

Vuokraa fatbike ja tutki lähimaastoja hauskasti ja vauhdikkaasti polkupyörän selästä! Vuokraamme fatbikepyöriä 15€/tunti vastaanoton aukioloaikana.

Liikuntasalimme on varattavissa pelailuun ja liikuntaan tarpeidesi mukaan. Soita ja kysy lisää vastaanotostamme.

Tervetuloa liikkumaan Piispalaan!

Shindo-kurssilta elinvoimaa

Tee irtiotto arjesta rennosti venytellen ja käyttäen Jomon-Shindon itsehoidollisia työkaluja Piispalassa Anne Rahkolan opastuksella. Syvä hengitys ja rauhalliset venytykset auttavat päästämään irti stressistä ja kehää kiertävistä tunteista, ja vapauttaa tähän hetkeen. Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja kurssille voi osallistua yksin tai parin kanssa. Kurssi pidetään 15.-16.10. Piispalassa. Lue lisää kurssista ilmoittaudu mukaan.