Hyvän elämän jäljillä

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus.

Piispalassa tapahtuu
ympäri vuoden

Olet tervetullut meille! Nauti rauhallisesta lomasta tai hyödynnä laaja aktiviteettivalikoimaamme. Kampanjat ja paketit – sivuilta löydät tarjouksemme ja ajankohtaisiin asioihin voit sukeltaa uutisissamme. Blogi tarjoaa kurkistuksen arkeemme ja parhaisiin kokemuksiin Piispalassa. Vierailijan kynästä-palstalle asiakkaamme kertovat kokemuksistaan.

IKIVIRKEIDEN LOMAT
turvallisesti

LUE LISÄÄ

TALVILOMAN
riemua!

LUE LISÄÄ

Rentouttava
PÄÄSIÄINEN

LUE LISÄÄ

VASTUULLISEN VALMENTAMISEN
tulevaisuusseminaari

LUE LISÄÄ

Tapahtumakalenteri

Hyvinvointi- ja liikuntakalenteri

Kynttiläuinti

to, 23.12.
19:00
20:00

Joulutunnelmaa uimahallissa, tule rentoutumaan ja nauttimaan tunnelmallisesta hämärästä. Osallistuminen uintimaksun hinnalla.

Joulukuusi Piispantuvan ruokalassa.

Pikkujoulut

18.10.
17.12.

Työporukan tai yhdistyksen pikkujouluruokailu onnistuu tunnelmallisesti Piispalassa. Lue lisää ja varaa jouluateria ryhmällesi!

Viimeisimmät uutiset

Piispalan palvelut joulukuussa

29 marraskuun, 2021
Palvelemme joulukuussa poikkeavin ja normaalia suppeammin aukioloajoin. Katso tarkemmin uimahallimme, vastaanottomme, Piispantuvan ruokalamme sekä Pieneläinkoti Pihkan aukioloajat tästä uutisesta.
LUE LISÄÄ

Tiedote

8 lokakuun, 2021
1.-3.10.2021 Piispala oli varattuna yksityistilaisuuteen ja muilta asiakkailta suljettuna. Olemme saaneet terveysviranomaiselta tiedon, että tuon yksityistilaisuuden osallistujien keskuudessa on tällä viikolla ilmennyt useampi koronavirustartunta. Terveysviranomainen kehottaa kaikkia tilaisuuteen osallistuneita tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan heti oireista testiin, vaikka oireet olisivat lieviäkin.
LUE LISÄÄ
Katso kaikki