Juhlitaan äitejä Piispalassa

Äitienpäivänä Piispalassa on mahdollisuus antaa äidille omaa aikaa tai nautti koko perheen ajasta yhdessä. Ilmoita äiti mukaan rentouttavalle Metsämieli-retkelle, joka yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset harjoituksiin, jotka vahvistavat mielen taitoja. Yhteisen päivän kruunaa maukas ja maistuva ateria Piispantuvan ruokalassamme.

Metsämieli-retki 12.00-13.30

Piispalan Metsämieli-retki yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset harjoituksiin, jotka vahvistavat mielen taitoja. Menetelmä koostuu tutkittuun tietoon fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista ja luonnon tuottamista hyvinvointivaikutuksista. Metsämieli-retkellä pääset osallistumaan läsnäolo-, rentoutus-, virkistys- , voimavara- ja mielentaitoharjoituksiin asiantuntevan ohjaajan opastuksella. Retkelle pukeudutaan säänmukasesti, ja sen kesto on 1,5 tuntia. Ennakkoilmoittautuminen, harjoituksen hinta on 10€/henkilö.

Kaksi naista nojaa mäntyihin Piispalan metsässä.

Temppuradalta vauhtia ja taitoja

Äitienpäivänä toimintarakennuksemme temppurata on avoinna lapsiperheille ennakkovarausten mukaan. Metsämieli-harjoituksen tai lounaan varanneille temppuradan käyttö on maksuton, muutoin hinta 10€/perhe (temppuradalle vain vanhempien valvonnassa ja vastuulla).

Tyttö hyppii trampoliinilla Piispalan temppusalissa.

Pieneläinkoti Pihka

Pieneläinkoti Pihka on avoinna äitienpäivänä klo 10.30-11.30. Metsämieli-harjoituksen tai aterian varanneille vierailu Pieneläinkoti Pihkassa on maksuton, muutoin hinta on 5€/lapsi, 7€/aikuinen tai 15€/perhelippu.

Poika pitää marsua sylissä ja hymyilee.

Juhlapäivän ateria Piispantuvan noutopöydästä

Piispantuvan noutopöydässä on tarjolla maistuva juhla-ateria klo 14.00-16.00

Menu
Porsaanfile
Uunilohi
Kermaperunat
Kasvislisäke
Salaattipöytä (2-3 salaattia)
Kakku ja kahvi

Aterian hinta on 20€/aikuinen ja 10€/lapsi (4-12v.), alle neljävuotiaat maksutta. Ateria on varattava ennakkoon, viimeistään 4.5.

Varaa äitienpäivän aktiviteetit ja juhla-ateria ennakkoon

Metsämieli-retki, juhla-ateria sekä temppuratavuoro on varattava ennakkoon.