Hyvinvointilomat senioreille

Hyvinvointilomien ohjelmassa on terveyttä edistävää liikuntaa, kuten vesijumppaa tai hiihtoa, toiminnallista kuntosaliharjoittelua ja keilaamista. Vastapainona liikunnalle ohjelmaan sisältyy myös rentoutus- tai venyttelytuokioita sekä luonnossa liikkumista. Hyvinvointilomalla voit virkistää myös luovuutta kädentaitojen parissa. Tule kokemaan iloinen tunnelma Piispalan hyvinvointilomalla!

 

Kaksi aikuista kävelyllä Piispalan metsäreitillä.

Hyvinvointiloman ohjaajana toimii Piispalan oma ohjaaja.  Hiihtolatumme sekä uimahallimme palvelevat loman aikana, ja käytettävissä on myös kunto- ja liikuntasalimme. Neliratainen keilahallimme on varattavissa majoittujahintaan 10€/rata/tunti.

Hyvinvointiloma aikuisille (2vrk) 3.-5.4.2023

185€/hlö/2vrk

Hintaan sisältyy majoitus 2 hengen huoneissa, liinavaatteet, täysihoito sekä ohjattua ohjelmaa.

Hiihtolatu talvisessa metsässä.

 

Majoitu mukavasti 2 hengen huoneissa. Isommille seurueille myös mökkimajoitus on mahdollinen samalla hinnalla. Voit majoittua halutessasi yhden hengen huoneessa (lisämaksu 30€/viipymä).

Loman hintaan sisältyy sekä majoitus että täysihoito alkaen tulopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän lounaaseen. Ateriat tarjotaan Piispantuvan noutopöydästämme.

Koivuvasta ja lyhty saunan lauteella

Lomapaketit ryhmänkerääjille ja matkatoimistoille

Järjestämme lomajaksoja ryhmänkerääjien ja matkatoimistojen toiveiden mukaan. Ole yhteydessä myyntiimme ja pyydä tarjous ryhmälomasta.

PIISPALA SUOSITTELEE

Hyvinvointiloma Piispalassa

  • Täysihoito (aamiainen, lounas sekä päivällinen päivittäin)
  • Monipuolinen ohjelma, jossa huomioidaan myös osallistujien toimintakyky ja rajoitteet
  • Viihtyisä majoitus rivitalohuoneissa
  • Piispalan oma ohjaaja huolehtii ryhmän viihtyvyydestä